Den Blåsorte Bevægelse fik mandat ved finsk ungdomsvalg

FINLAND: På skoler og andre steder, hvor unge samles, har Finlands unge fået lov til at stemme til et »fiktivt« parlamentsvalg.

Ved et valg for personer under 18 år stemte omkring 90.000 finske unge. Valgstederne har været placeret i folkeskoler, gymnasier, erhvervsskoler og i forbindelse med forskellige aktiviteter for unge. Antallet, der stemte, svarer til cirka en fjerdedel af de 12-17-årige i Finland. Formålet med ungdomsvalget er, at de unge får erfaring med at stemme og for at skabe en vane, der holder, når de kommer til at stemme »rigtigt«.

Resultaterne fra valget følger stort set de nationale meningsmålinger, men én ting skiller sig ud: Unge var mere tilbøjelige til at stemme på de små partier uden for Riksdagen. Med deres stemmer havde flere kandidater fra de små partier fået mandater i Riksdagen.

Etnonationalistisk mandat

En af dem, der ville have taget et mandat i Riksdagen, hvis det stod til Finlands ungdom, er Valtteri Annala fra Sinimusta Liike (Den Blåsorte Bevægelse). Annala er fra Helsinki og er dermed kandidat i Nyland-kredsen. På bevægelsens hjemmeside kan du læse om hans tanker omkring hans politiske engagement, og at en stor drivkraft er at modvirke befolkningsudskiftningen, som de europæiske folk er udsat for.

Så længe vi fortsætter ad denne vej, er selve eksistensen af ​​vores folk truet. Det er på tide at fastslå dette faktum og kræve retten til at beskytte vores etnicitet og også vores ret til at eksistere i verden. De nuværende indgreb: alt fra masseindvandring til tvungen integration og assimilering vil snart betyde enden på vores race. Derfor bør Den Blåsorte Bevægelse vælges, for at sikre vores folks overlevelse.

På bevægelsens hjemmeside giver de udtryk for, at de er tilfredse med resultatet, selvom ingen af ​​partiets øvrige kandidater »vandt« mandat til Riksdagen. I det centrale Finland blev partiet også kåret som det ottende mest populære parti, blandt andet foran tre nuværende regeringspartier.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //