Den Nordiske Modstandsbevægelse donerer til Nya Dagbladet

BANKMAFIAEN: Den Nordiske Modstandsbevægelse har doneret 10.000 SEK til Nya Dagbladet, som er tæt på konkurs efter chikane fra banken.

Billede: Motståndsrölensen.se.

På Motståndsrörelsen.se skriver Den Nordiske Modstandsbevægelses svenske gren, at organisationen har doneret 10.000 svenske kroner til Nya Dagbladet.

Avisen gik for nylig ud og appellerede til sine læsere om hjælp, efter at banken, Länsförsäkringar, lukkede flere tjenester, der er knyttet til Nya Dagbladets bankkonto, og truede med at lukke kontoen helt.

I artiklen på hjemmesiden minder Modstandsbevægelsen om, at organisationen var den første forening og parti, der blev ramt af bankmafiaens forsøg på at stoppe dissens.

»I forbindelse med, at Modstandsbevægelsen fik frataget sine konti, blev der indsamlet mange penge fra gavmilde medlemmer og sympatisører til brug i kampen mod bankmafiaen. Som led heri er der ansat advokater og forsøgt at føre en retssag, hvilket desværre ikke har været muligt indtil videre. Som endnu et lille skridt er denne donation givet til Nya Dagbladet på grund af deres ekstraordinære rapportering om bankerne og deres lyssky forretninger«, skriver Modstandsbevægelsen.

— I denne sammenhæng betyder det ikke ret meget, at Nya Dagbladet ikke er helt på samme side som os ideologisk. Vi yder et symbolsk bidrag til vores fjendes fjende med håbet om, at det i det mindste vil hjælpe noget, og at vi hermed også kan opfordre flere mennesker uanset politisk lejr til at stille op for dem, der lider under det totalitære liberale demokrati, siger organisationens leder Simon Lindberg i en kommentar.

Nya Dagbladet-sagen blev også omtalt i det seneste afsnit  af Den Nordiske Modstandsbevægelses officielle podcast, Lederperspektiv.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //