Den store nulstilling – som ikke eksisterer – vil stoppe populismen

GLOBALISME: I det ene sekund afviser globalister den store nulstilling som en “sammensværgelsesteori” og i det andet taler de åbent om dens eksistens – og behovet for at “stoppe national populisme”.

John Kerry. Foto: wideasleepinamerica; Ursula von der Leyen. Skærmbillede: Kablet / Youtube. Collage.

Konceptet den store nulstilling (på engelsk: ” The Great Reset “) bliver præsenteret af globalisterne som en række trin, som i tider med klimaændringer og pandemi tager, der skal redde menneskeheden fra katastrofer, der ellers er uundgåelige.

Når kritikere derefter hævder, at konceptet kun er den nyeste variant af en dagsorden for at centralisere magten i hænderne på en meget lille elite – så bliver udtrykket den store nulstilling pludselig afvist som “en konspirationsteori”.

“Klimaaftale er ikke tilstrækkeligt for det, vi ønsker at opnå”
Den tidligere amerikanske udenrigsminister John Kerry har deltaget i en paneldiskussion arrangeret af World Economic Forum , hvor han understregede det presserende behov for “en større ændring for at sætte en stopper for den voksende nationale populisme”.

Kerry forsikrede i debatten om, at Amerika under en Biden-administration igen vil underskrive Parisaftalen om klimaændringer, men tilføjede, at “dette ikke er nok.”

”Begrebet forandring er vigtigere end nogensinde,” sagde han og tilføjede:

– Personligt synes jeg, vi står over for en kommende ekstremt spændende tid.

Den tidligere senator gjorde det klart, at denne “overgang” er nødvendig for at “udrydde populisme”.

“Jeg tror, ​​at Europa skal se på det i lyset af Brexit og den nye nationale populisme,” sagde Kerry og tilføjede:

– Hvilket virkelig tydeliggør en af ​​de prioriteter, vi skal gøre. Det kan ikke ignoreres.

I sin beretning om, hvordan den amerikanske præsident Donald Trump i 2020 formåede at styrke sin støtte blandt vælgerne, bemærkede Kerry:

– Hvad der slår mig er, at så mange stadig stemte for dette niveau af kaos og overtrædelser af lov, orden og normer… Jeg tror, ​​at den underliggende årsag til dette er noget, som alle bør se på.

“Vi skriver en ny regelbog for den digitale økonomi og det digitale samfund”
EU-kommissionspræsident Ursula von der Leyen bifaldt i paneldebatten udsigterne til at have “Biden, en ven, i Det Hvide Hus” og lovede, at de to enheder [EU-Kommissionen og Det Hvide Hus] sammen vil udvikle “en ny regelbog for den digitale økonomi og det digitale samfund”.

– Nødvendigheden af ​​globalt samarbejde og fremskyndelsen af ​​denne ændring vil sammen udgøre lokomotivet for den store nulstilling. Og jeg ser dette som en hidtil uset mulighed, “sagde von der Leyen.

Konceptet med den store nulstilling ses normalt af dem, der kun tager den tredje vejs opfattelse af udviklingen i verden som den nyeste version af globalisternes plan om at centralisere magten i hænderne på en lille elite. Dette mens resten af ​​befolkningen i nationerne er frataget deres indflydelse, sænkes deres levestandard betydeligt og bliver tvunget til at underkaste sig et socialt kreditsystem, der vil eliminere både privat integritet og personlig autonomi.

I jødiske medier som New York Times hævder stadig, at den store nulstilling er en “sammensværgelsesteori” – til trods for at verdensledere, ligesom den jødiske avis, omfavner den nye verdensorden, åbent forkynder dens eksistens – og nødvendighed.

For et mere udtømmende perspektiv på, hvad The Great Change repræsenterer, se interviewet med den engelske journalist James Delingpole nedenfor:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //