»Den store profet« George Soros stiller krav til Europas folk

JØDISK MAGT: George Soros, i et interview kaldt »den store profet«, påstår at planeten stadig kan reddes hvis Europas folk tager enorme evige ikke-tilbagebetalbare lån fra »markedet«.

George Soros. Foto: www.stephan-roehl.de (CC BY-SA 2.0).

I et længere interview til magasinet Prospect, som bedst kan beskrives som »andægtigt«, udfolder den jødiske globalist George Soros sig med kommentarer om situationen i Europa, USA og verden. En rød tråd gennem interviewet er et krav, han stiller til Europas befolkning:

Vi må optage enorme ikke-tilbagebetalbare lån – mod renter – og skænke de lånte midler til andre lande.

Coronakrisen

Intervieweren beder indledningsvis Soros om at kommentere den igangværende coronakrise. Soros ser dette som den største krise siden Anden Verdenskrig, men påpeger samtidig, at det har potentialet til at bane vejen for afgørende forandringer.

Han understreger også, at folk har brug for den rigtige ledelse for at kunne handle korrekt. Først senere i interviewet fremgår det, at coronakrisen er et af de vigtigste argumenter for Soros’ anmodning om, at Europas folk for altid må gældsætte sig med enorme ikke-tilbagebetalbare lån.

Vi befinder os i en krise, den værste krise i min levetid siden Anden Verdenskrig. Jeg vil beskrive det som et omvæltende øjeblik, hvor udvalget af ​​muligheder er meget større end under normale omstændigheder. Det, der ikke kan opnås i normale tider, bliver ikke kun muligt, men sker virkelig. Folk er desorienterede og bange. De gør ting, der er dårlige for dem selv og for verdenen.

Situationen i Europa og USA

Til spørgsmålet om, hvad der adskiller udviklingen i USA fra udviklingen i Europa, understreger Soros, at selvom han føler, at de interesser, han repræsenterer, stort set har et fast greb om udviklingen i USA, er han meget mere »bekymret« over, hvad der kan ske i Europa.

Med hensyn til USA gør han det for eksempel klart, at hvem der sidder som præsident ikke har nogen afgørende betydning på lang sigt. Alligevel er han omhyggelig med at advare om den »trussel mod udvikling«, præsident Donald Trump udgør:

En bondefanger som Trump kan vælges til præsident og underminere demokratiet indefra, men vi har en storslået tradition for magtfordeling og etablerede regler. Øverst er forfatningen. Så jeg er sikker på, at Trump vil vise sig at være et kortvarigt fænomen, som forhåbentlig er slut i november.

Han [Trump] er stadig meget farlig; Han kæmper for sit liv, og han vil gøre alt for at forblive ved magten, fordi han har brudt sig mod forfatningen på mange forskellige måder, og hvis han mister præsidentskabet, vil han blive holdt ansvarlig.

Med hensyn til Europa kommenterer Soros:

Jeg tror Europa er meget sårbar, meget mere end USA … Den Europæiske Union er meget mere sårbar, fordi den er en ufuldkommen Union. Og den har mange fjender, både indvendig og udvendig.

Til spørgsmålet om, hvem Europas fjender på indersiden er, svarer Soros: »ledere, som modsætter sig det værdigrundlag, som EU blev dannet på«.
Han giver tre eksempler på lande, som han mener er på forkert kurs: Ungarn, Polen, Italien. Udviklingen i Italien bekymrer specielt Soros:

Men min største bekymring er Italien. En meget populær anti-europæisk leder, Matteo Salvini, fik fremgang, indtil han overvurderede sin succes og brød regeringen op. Det var en fatal fejltagelse. Hans popularitet er nu faldende. Men han er de facto blevet erstattet af Giorgia Miloni fra Fratelli d’italia, en endnu værre ekstremist.

Den nuværende regeringskoalition er meget svag. Delene holdes sammen blot for at undgå et valg, hvor de anti-europæiske kræfter ville vinde. Og dette er et land, der tidligere var den mest entusiastiske Europa-tilhænger. For folket stolede mere på EU end deres egne regeringer.

Men nu er Europa-tilhængerne færre, og støtten til fortsat at være medlem af eurozonen er faldende.

»Inddrivelsesfond«

Soros bliver bedt om at kommentere det faktum, at Den Europæiske Union netop har godkendt at man låner penge fra »markedet« til en »inddrivelsesfond« på 759 milliarder euro.

Her øges intensiteten af ​​Soros’ argumentation. At europæisk gæld kræves for at betale for Europas forsvar og for foranstaltninger mod klimaændringer og coronakrisen, er noget, han vender tilbage til flere gange i interviewet.

Men selvom han ser ovennævnte lån som et skridt i den rigtige retning, finder han det utilstrækkeligt, og han forbander dem, der »sætter kæppe i hjulet« for det:

EU tog et meget vigtigt positivt skridt fremad ved at forpligte sig til at låne penge fra markedet i langt større skala end nogensinde før. Men så lykkedes flere stater, de såkaldte fem sparsomme – Holland, Østrig, Sverige, Danmark og Finland, at gøre den faktiske aftale mindre effektiv. Tragedien er, at de dybest set er pro-europæiske, men de er meget egoistiske. Og de er meget sparsomme. Dette har ført til en løsning, der vil vise sig at være mindre passende. Bagslaget mod planerne for foranstaltninger mod klimaændringer og forsvarspolitik er særligt skuffende.

Når det kommer til »selviskhed«, nævner jøden Soros intet om hans egne interesser i at Europa kommer i gæld.

Evigt rentebelastede lån som aldrig kan betales tilbage

Da intervieweren først spørger Soros om et af hans store hjertesager, nemlig hans ønske om, at Europa skal optage enorme evige, rentebelastede og ikke-tilbagebetalbare lån fra »markedet« for at redde planeten fra klimakrise, coronakrise og desuden bekoste Europas forsvar, taler Soros først forsigtigt.

Han peger på teknikaliteter, som skal bevise fordelene ved denne type lån. Han taler om, hvordan trillioner af euro pludselig bare skulle være tilgængelige. Den eneste overvejelse ville være en årlig rente på én procent – at betale for evigt.

Samtidig understreger han, at tiden endnu ikke er moden for disse lån og peger her på de fem »sparsomme lande«, der står i vejen.

Kan Merkel ikke holde »de sparsomme« lande i ørerne?

Til spørgsmålet om den tyske kansler Angela Merkel ikke kunne få de »sparsomme« lande på bedre tanker, når det kommer til evige ikke-tilbagebetalbare lån, påpeger Soros, at Merkel selv bestemt er på den rigtige side og gør sit bedste, men »hun stilles imod en dybt rodfæstet [tysk] kulturel opposition«.

Han gør det klart, at det burde have været naturligt for tyskere at gældsætte sig helt ubekymret for evigt:

Det tyske ord Schuld. Det betyder både »gæld/skyld« (i økonomisk forstand) og »gæld/skyld« (i moralsk forstand). De, der står i gæld, er moralsk skyldige. Dette giver ikke plads til, at kreditorer også kan være »skyldige«. Det er et kulturelt spørgsmål, der stikker meget, meget dybt i Tyskland. Det har forårsaget en konflikt mellem det at være tysk og at være europæer på samme tid.

Europas fjender på ydersiden

Til spørgsmålet om, hvem han ser som Europas eksterne fjender, svarer jøden Soros:

Der er flere, men de deler alle en egenskab: de er imod ideen om et åbent samfund … Rusland var tidligere den største fjende, men for nylig overhalede Kina Rusland i denne henseende.

Fra den historiske kamp for Europas »åbenhed« fremhæver han især tidligere præsident Richard Nixon og tidligere udenrigsminister Henry Kissinger som »store strategiske tænkere«. Deres geniale bevægelser siges også at have ført til den tidligere kinesiske præsident Deng Xiaopings‘ »afgørende reformer«. Men om dagens Kina kommenterer Soros:

I dag er tingene meget anderledes. Kina er førende inden for AI (kunstig intelligens). AI fremstiller kontrolinstrumenter, der er nyttige i et lukket samfund og udgør en dødelig fare for et åbent samfund. Det skaber et klima, der er gunstigt for lukkede samfund. Dagens Kina er en meget større trussel mod åbne samfund er Rusland. Og i USA er der enighed om, at Kina er den strategiske rival.

En likviditetsboble

Intervieweren og Soros er enige om, at det amerikanske samfund befinder sig i »en boble, der fodres af den enorme likviditet, som den privatejede amerikanske Federal Reserve konstant stiller til rådighed.« Soros roser bankens handlinger her:

Fed har gjort det meget bedre end præsident Trump, der kritiserede dem. De oversvømmer markedet med likviditet. Markedet opretholdes nu af to forventninger. Den ene er, at en endnu større injektion af finansiel stimulus end CARES Act’s 1,8 billioner dollars vil finde sted i den nærmeste fremtid; den anden er, at Trump præsenterer en vaccine [mod corona] inden valget.

Black Lives Matter

Intervieweren påpeger, at Soros for nylig donerede 220 millioner dollars til sagen om »racemæssig lighed og de sortes sag« og beder ham kommentere dette.

Soros hævder derefter, at »den [BLM-bevægelsen] virkelig spiller en rolle og motiverer dette med en anklage mod hvide samfund om at udføre «en systematisk diskrimination af sorte, der kan spores tilbage til slaveri«.

Soros ser den berygtede amerikanske kulturrevolution – som han selv finansierede – som en positiv udvikling og mener, at i det omfang »overdrivelser« forekommer, er de kun »midlertidige fænomener«:

I denne revolution falder statuer, og politisk korrekthed dominerer scenen. Nogle kalder det »cancel culture». Jeg tror det er et tilfældigt fænomen.

Masken falder på lånets evige renteomkostninger

Intervieweren beder afslutningsvis Soros om at sende en frit valgt besked til befolkningen i Europa.

Her vender jøden George Soros tilbage til det foretrukne emne, han berørte tidligere i interviewet med tilbageholdenhed: Europas folk skal – for at redde planeten – optage evige rentebelastede lån, der aldrig kan tilbagebetales. »Profeten« Soros prædiker nu:

SOS …
Europa står over for et eksistentielt problem: Man har ikke nok penge til at håndtere dobbelttruslen  fra virusset og klimaændringer … Den kurs, som Europa har taget, giver for lidt penge for sent … Dette bringer mig tilbage til ideen om evige rentebelastede ikke-tilbagebetalbare lån. De sparsomme fire eller fem [Holland, Østrig, Sverige, Danmark og Finland] er nødt til at indse dette; i stedet for at komme i vejen, skulle de blive til entusiastiske tilhængere. Kun deres ægte omvendelse kunne gøre evige lån udstedt af EU acceptable for investorer. Uden dette overlever EU muligvis ikke. Det ville være et frygteligt tab ikke kun for EU, men for hele verdenen … Jeg tror, ​​at myndighederne kan forhindre dette i at ske – hvis de udsættes for pres fra offentligheden.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Krautling says:

  S

 • Krautling says:

  Taget i betragtning af, at den gennemsnitlige kakerlak kun lever i 160 dage, er det fascinerende, at dette værdiøse jødeinsekt har formået at leve i snart 90 år. Det må man alligevel give ham. Gid han dog snart ville dø.

 • De bliver desværre ofte tudsegamle, disse magtjødeinsekter. Og endnu værre: De formår at skabe død og ødelæggelse til allersidste sekund, inden de slukker.

  Det må være en dyd at holde sig selv sund og rask, så man kan opleve at overleve denne makabre mands sidste indånding.

  Soros får sikkert bio assistance fra Kurzweil og lign., så der skal nok være en 10-15 års mere solid ødelæggelse i jødeinsektet.

 • Evig gæld hvem mon kommer til at tjene på det ??


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //