Derek Chauvin kendt skyldig i drab på George Floyd

USA: Politibetjenten Derek Chauvin dømmes skyldig på alle tre anklagepunkter og risikerer nu 40 års fængsel.

En tydeligt påvirket George Floyd før anholdelsen.

Tirsdag aften blev der afsagt dom mod politibetjent Derek Chauvin, der var involveret i politiets indgriben mod George Floyd. Chauvin blev dømt for alle tre anklager: second-degree unintentional murder, third-degree murder og second-degree manslaughter.

Det var den 25. maj 2020, at en politipatrulje stoppede den narkopåvirkede George Floyd, da han blev mistænkt for at handle med falske sedler. Under politiets indgriben gjorde Floyd modstand og nægtede at få håndjern på, hvilket resulterede i, at Floyd havnede på jorden med politibetjent Derek Chauvins knæ hvilende på ham. Floyd døde under politiets indgriben.

Selvom politiets indgriben var brutal, er dette en relativt almindelig procedure for politiet i USA, når kriminelle modsætter sig anholdelse. Ifølge obduktionen døde Floyd, fordi hans helbredsproblemer blev forværret af at politiet holdt ham nede. Det at han var stærkt påvirket af stoffer, gjorde ikke tingene bedre. Imidlertid var beviser for, at Floyd døde af medicinske årsager, muligvis udløst af stoffer, ikke noget, som Minneapolis-domstolen ønskede at lytte til.

Johnny Mercil, der træner politiet i magtanvendelse, blev krydsforhørt af Chavins advokat Eric Nelson. Mercil sagde, at politiet er uddannet til at bruge deres knæ over skulderbladene og ned til bunden af ​​nakken, samt bruge deres kropsvægt til at opretholde kontrol.

Advokaten viste derefter en række stillbilleder taget fra politibetjentens kropskamera og spurgte Mercil, om han kunne være enig i, at det kunne se ud til, at Chauvins knæ hvilede mere på Floyds ryg, skulder eller skulderblad end direkte på Floyds hals. Mercil sagde ja.

George Floyds død er nådesløst blevet udnyttet af anti-hvide kræfter, hvilket har ført til utallige drab på hvide såvel som brændte og plyndrede byer. Imidlertid har drabene på uskyldige hvide eller lignende tilfælde, hvor hvide er døde som følge af politiets indgriben, modtaget ekstremt begrænset dækning i de jødisk-ejede medier i USA.

Mediernes vinkling har pisket en lynch- og racekrigsstemning op i USA.

Læs også:
Obduktion bekræfter: George Floyd blev ikke kvalt ihjel
Jøden George Soros finansierer bevægelsen »Affinansier Politiet« i USA
FILM: Løgnene som satte USA i brand


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Så fremover betænker betjente dig med at anholde sorte formodet kriminelle i frygt for at blive dømt på forhånd af de Jødiske medier og de folkemængder der bliver ophidset af den antihvide retorik.

 • Adam Holm says:

  accelerate

 • Politiet er ikke vores venner, de tjener et anti-hvidt system. At en betjent får 40 år i spjældet er i det mindste en betjent mindre der kommer og jagter dig en dag.

  Som hvid betjent i USA har du to muligheder når du står over for racefremmede kriminelle: Forsvar dig selv og dem omkring og risiker ubestemt fængselsstraf eller forhold dig passivt og blive slået ihjel af den kriminelle racefremmed. Enten dør betjenten eller også kommer han i fængsel. “Meget forfærdeligt”.

  Hvis man fra nu af og fremad vælger at blive/forblive politibetjent som hvid person i USA og resten af vesten med de samfundstilstande der er, så har man selv bedt om det. Der er ingen til at passe på dig.

  Alle hvide mennesker burde forlade politiet. Alle hvide mennesker burde generelt bare droppe ud af samfundet. Stoppe med at holde gang i det. Samfundet er ikke til for os, det er kun til for at udrydde os, udpine os, plyndre os og demoralisere os. Lad lortet ryge.

 • Den her George Floyd episode lugter lidt for meget af projekt “white supremacy”. Medierne har haft en FEST med historien lige siden.

  Det må ikke være let at være hvid politimand i USA, det er nok også derfor mange amerikanske politimænd æder sig smældfede, når de kommer lidt op i alderen – men, “politiet”, generelt, tjener de forkerte kræfter.

  Skuffelsen er stor, når corona”krisen” afslører det danske politis hjernedøde tæskehold og de mange lavIQ voldsparate bøller, der render rundt i politiet.

  Vi har efterhånden set mange, mange kedelige eksempler på politifolk, der eksekverer regeringens stupide maskepåbud, og coronahysteriske tiltag for at “begrænse smitten”, når disse politigrødhoveder river rundt med folk, når de ikke lige vil bære maske – eller patruljerer rundt i bybilledet for at tjekke med bødeblokken, at folk ikke forsamler sig alt for mange … under åben himmel.

  Loven siger (?) man KAN være fritaget for alle disse bestemmelser og myndighederne siger der ikke skal foreligge dokumentation. Alligevel spreder Mette Fs mørkeblå tæskehold skræk og rædsel, når de i nogle tilfælde vælter ind i folks private hjem, eller hos små forretningsdrivende for at tjekke om coronaBESTEMMELSERNE (!) bliver overholdt.

  Det er mere tydeligt end nogensinde at det danske politi IKKE tjener det danske folk, men det er naturligvis stadig IKKE gået op for hr og fru Hjernevasket Hakkebøf, der gerne så flere folkefjendtlige vagter rende rundt og se om maskerne forbliver på, så vi endelig kan “knække kurven”…

  (Vi skal jo også have nogle lokale vagter, der kan beskytte os mod det voksende multikulturelle afrikanske/mellemøstlige segment, vi åbenbart (?) har brug for, så vi til stadighed kan “berige” vores samfund. Og så Nick Hækkerup kan sætte nogle flere kameraer op og rykke os nærmere mod 1984’er-samfundet…)

  Hov. Det var vist et år siden vi skulle knække den kurve. Hov. Det var vist bare en 14 dages tid vi skulle dét…

  Nu står vi med det totalitære, orwellske coronapas man skal vise for at købe en øl eller vand på en café og en medicinsk, eksperimentel injektion ind i kroppen, så man kan få sin “frihed” tilbage og bevise man ikke er en smittefarlig virusbombe…

  Hvis noget godt kommer ud af det her; så er det at den gamle “frihed” vi havde, aldrig kommer tilbage.

  Der er INGEN vej tilbage.

  Må vaccinegiften skåne de ægte danskere og børn af Danmark.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //