Jøden George Soros finansierer bevægelsen »Affinansier Politiet« i USA

JØDISK MAGT: Anti-deportationsgruppen OCAD, som nu finansieres af George Soros’ fonde, er en af aktørerne i de nu pågående tiltag for at skære i amerikanske politibudgetter.

Jøden George Soros med sin samfundsomstyrtende NGO »Open Society Foundations«.

En aktivistorganisation, der er dedikeret til at forhindre, at ulovlige indvandrere bliver deporteret fra USA, kaldet OCAD (Organized Communities Against Deportation), finansieres via fonde, der tilhører den samfundsomstyrtende jødiske multimilliardær George Soros.

Breitbart afslører nu, at OCAD er en af ​​de grupper, der kræver, at politimyndigheder i USA skal skæres i budgettet, Defund the Police (Affinansier Politiet).

Kravene virker i samspil med den jødisk-organiserede og finansierede bevægelse Black Lives Matter (BLM), der sammen med Antifa (Anti-fascistisk Aktion) skaber optøjer i mange amerikanske byer.

OACD har tilhørt Defund the Police-aktivismen siden 2016 – det vil sige længe før det, der nu er kendt som George Floyd-affæren, som blandt andet OACD, BLM og Antifa nu hævder at protestere mod.

På grund af den manglende information om den aktuelle situation i USA, er der mange, der mener, at de protester og optøjer, der foregår, er organiske reaktioner på George Floyds død, men mange organiserede grupper bruger lejligheden som løftestang for at øge deres indflydelse, skriver Breitbart.

OCAD er endda opført som en »partner« på Open Society Foundation’s hjemmeside.

For nylig har OCAD opfordret sine tilhængere til at støtte BLM-bevægelsen og har på sin Facebook-side skrevet »vores befrielse er afhængig af sort befrielse«.

Kilde:
Breitbart


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //