Derfor holdte Den Nordiske Modstandsbevægelse en stillestående manifestation

UDTALELSE: Her følger den udtalelse som blev læst op af Per Sjögren i lørdags, som forklarer hvorfor den gående demonstration blev droppet til fordel for en folkefest på Kungsholmtorg.

Det var i lang tid usikkert om hvorvidt der kunne blive nogen manifestation fra vores side i dag. Stærke politiske kræfter har blandet sig i politiets arbejde i et forsøg på at forhindre os, den sande opposition, i at blive set og hørt. I Sveriges demokratur kan man ikke tage for givet, at et lovligt og registreret parti som stiller op til årets valg får lov at komme til tale.

Vores plan var at holde en demonstration gennem de centrale dele af Stockholm, for at slutte på Mynttorget udenfor rigsdagshuset. Efter forhandlinger med politiet blev der indgået en mundtlig aftale om at vi skulle gå fra Kungsholmstorg, gennem centrum og til Gustav Adolfs torg.  Der var dog allerede nu et men.  Politiet nægtede at tillade mig at stå som ansvarlig for ansøgningen til demonstrationen, med henvisning til, at jeg er MISTÆNKT for en forbrydelse efter vores demonstration i Göteborg den 30. september i år.

Dette tiltag er noget helt nyt som de aldrig før har brugt, og som desuden bryder med såvel grundloven som retssikkerhedens principper.  De mener altså med dette, at man ikke længere skal betragtes som uskyldig indtil andet er bevist – i stedet er man at se som skyldig blot man er mistænkt for en forbrydelse. Politiet bekræftede da også, at så snart vi skiftede mig ud og lod en anden ikke-mistænkt person stå for indsendelsen af ansøgningen, så ville vores mundtlige aftale blive gjort til en skriftlig tilladelse.

Vi klagede over beslutningen, da vi vidste vi havde retten på vores side og fik også tilhold i klagen. Politiet havde begået en fejl og jeg fik lov at stå som ansvarlig for demonstrationen. Politiet forsøgte at indskrænke vores medborgerlige rettigheder på trods af, at dette gik imod de love de har svoret at opretholde. De undervurderede os og satsede på at vi bare ville acceptere. Havde vi ikke klaget var dette angiveligvis blevet almindelig praksis fremover.

Nu, da vi altså havde fået ret og ventede på at få den skriftlige tilladelse, er situationen helt forandret. Lige pludselig var alle mundtlige aftaler og løfter brudt fra politiets side. Vi måtte ikke engang nærme os Stockholm centrum, men kun vandre en runde her ude på Kungsholmen, langt fra folk som kan høre vores budskab. Langt fra de politikere vi ville demonstrere mod, de som er ansvarlige for ødelæggelsen af vor nation. Men, samtidig rigtig tæt på Kronoberg-fængslet. Situationen er altså meget den samme som da man forsøgte at lokke os i en fælde under Göteborg-demonstrationen sidste år.

Det er tydeligt, at stærke politiske mørke kræfter har besluttet, at de ikke ønsker, at vi lykkes med endnu en vellykket demonstration gennem en svensk storby. Politiet ser altså politiske direktiver som vigtigere end at følge loven. Politiet bøjer sig for eliten og assisterer de styrende i deres planlagte valgfusk.

Dialogpolitiet som var involveret i anliggendet, valgte i anledning af dette, at gennemføre en historisk og anerkendelsesværdig protest, ved at droppe deres deltagelse, som en markering af den politiske korruption indenfor politiets ledelse.

Vi har givetvis gjort alt i vores magt for at få beslutningen ændret, men uden held. Vi vil fortsætte vores appelsag selv efter i dag, ikke fordi det forandrer situationen i dag, men fordi det er en principiel sag, dels for den fremtidige kamp, og dels for at beskytte det svenske folks frihed og rettigheder.

I Göteborg nægtede vi at lade os fornedre ved at gå deres udpegede marchvej og ind i deres fælde. Her i Stockholm gør vi det samme. Vi er ikke globalisternes lydige skødehunde; vi er frie mænd og kvinder. For at undgå at udsætte vores deltagere for fare, men stadig gennemføre vores arrangement, har vi besluttet, at i stedet for at gå deres udpegende vej i skam, vil vi holde en stillestående manifestation her på Kungsholmstorg.

Vi vil derfor gennemføre vores taler og underholdning her på pladsen, og også give mulighed for alle til at socialisere og knytte kontakter. Vi forstår det godt hvis i synes det er trist at der ikke bliver nogen march, men det vigtigste formål for en demonstration er ikke at det skal være sjovt, men at få vores politiske budskaber ud, og dette uden at rykke på vores nødvendige principper. Under disse rådende forudsætninger, har Den Nordiske Modstandsbevægelses ledelse i samråd med mig besluttet, at den bedste måde at lykkes med vores endemål er på denne måde.

Jeg håber i får en rigtig god dag her med os, velvidende om at i gør en forskel ved at være her. Sammen tager vi vores land tilbage. Ud med forræderne af rigsdagen!

Tillæg: Som kompensation for den aflyste gående demonstration blev der gennemført en vellykket bådsaktion udenfor Sveriges rigsdag, og 5000 klistermærker blev uddelt til deltagerne til opklæbning i området.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Politiet ser altså politiske direktiver som vigtigere end at følge loven.

    Sverige i en nøddeskal. Demokratur er den helt rigtige betegnelse.
    Meget imponeret af dialog politiets protest dog.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //