Destruering af frimurerflag

AKTIVISME: Den Nordiske Modstandsbevægelse destruerede et frimurerflag ved afbrænding, for at understrege, at en rensende ild er på vej, som vil udrense landet og Norden for alle former for fremmed indblanding og magt over vort folk, vort Norden, vor politik og vor måde at leve på.

Den Nordiske Modstandsbevægelse har modtaget et frimurerflag, som en gruppe som kalder sig Nordisk Autonome Partisangruppe, har nedtaget fra Frimurerlogen på Friis Hansens vej i Vejle. Gruppen skriver, at de ser op til den kamp som Den Nordiske Modstandsbevægelse kæmper og vil derfor gerne donere dette flag til bevægelsen til at gøre med hvad der findes passende.

Det nedtagne Frimurerflag som gruppen Nordisk Autonome Partisangruppe sendte til Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Den globale magtelite består af relativt få mennesker. Disse mennesker er på ingen måde folkevalgte, men har arvet eller købt sig til magten, og vil for enhver pris sørge for at den bliver indenfor deres egen lille elitære kreds. Man kan helt enkelt sige, at vores verden i høj grad kontrolleres af skjulte magthavere.

Magt, elitisme og verdensjødedom smelter sammen i frimurerlogerne, som tager form som magtcentre af fremmede og fjendtlige idéstrømninger, som virker bag det såkaldte demokrati og svækker vores land, mens det gavner vore fjender.

Rabbiner Isaac Wise, formand for B’nai B’rith i Ohio sagde i The Israelite of America den 3. august 1866:

Frimureri er et jødisk etablissement, hvis historie, karakterer, officielle møder, adgangsløsener og forklaringer er jødiske fra start til slut.

The Jewish Tribune i New York skrev den 28. oktober 1927:

Frimureriet er baseret på jødedom. Fjern jødedommens lære, og hvad er der tilbage?

The Jewish Guardian den 12. april 1922:

Frimureri er født ud af Israel.

Det franske frimurermagasin Le Symbolisme erklærede i juli 1928 at:

Den vigtigste pligt for frimureri skal være at prise jøderne, som har bevaret den uændrede guddommelige visdom.

Frimureri er intet andet end jødedom for ikke-jøder, som bruges som en rekrutteringsplads for de korrupte forrædere, der er villige til at sælge deres eget folk ud for uforvarende at tjene den jødiske dagsorden og derfor må Frimureriet bekæmpes med alle tilgængelige midler.

Læs også:
Frimureriet: Ideologi, organisation og politik

Den Nordiske Modstandsbevægelse kræver magten tilbage fra disse mennesker og grupperinger og agter at flytte den tilbage hvor den hører til – til de respektive nationers folk, parlamenter og ledere.

Som en symbolsk handling destruerede aktivister fra Modstandsbevægelsen det donerede frimurerflag ved afbrænding, for at understrege, at en rensende ild er på vej, som vil udrense landet og Norden for alle former for fremmed indblanding og magt over vort folk, vort Norden, vor politik og vor måde at leve på.

Se video fra destrueringen her:

Problemer med at se videoen. Se den her!

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Godt arbejde!

 • Oy vey!

 • Fed video og godt arbejde!

 • Fantastisk godt arbejde .forsæt –

 • Mycket bra!! frimureri är en subversiv demonisk klubb som är ett hot mot hela världen. #Civilcurage.org denna sida kan man beställa hem gratis anti-frimureri märken på kolla in den..

 • Anders Jonsson says:

  Danska kamrater.

  Heil Hitler!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //