Det Nordiske Langskib

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Redeleder Hampus Maijala skriver i denne artikel om, hvordan man gennem kampen kommer til at opleve eventyr på samme måde som vores forfædre.

Verden i dag er lige så stor, som den var, da de nordiske folk drog ud i deres langskibe på langfart. Selvom meget af dets mystik er falmet med videnskabelige fremskridt, byder det på mindst lige så meget eventyr for de modige.

Men den endelige destination er kun en del af eventyret. For at komme dertil skal man sætte vind i sejlene og selve rejsen er kommet til at være et element, jeg er begyndt at sætte mere og mere pris på under min tid i Den Nordiske Modstandsbevægelse, i nogle tilfælde mere end selve aktiviteten.

Januar måned er forbi i skrivende stund, og det har været en måned, der har haft sin del af rejser, månedsmøde og aktivisme, sammen med alle de opgaver, der sker i baggrunden af ​​den organisation, vi driver. Intet ud over det sædvanlige, men i dette tilfælde har rejsetiden givet anledning til denne artikel, da den efterlader mulighed for både refleksion og fordybelse i et ellers tempofyldt liv som aktivist.

At aktivistens liv er fuld af fart er ikke noget, der kommer som en nyhed for dem, der er organiseret i eller følger med i Den Nordiske Modstandsbevægelse, men det medfører også en del rejser, som kan komme som en overraskelse for dem, der endnu ikke har meldt sig ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Som gadeaktivist i Den Nordiske Modstandsbevægelse kan du regne med at bruge en del af din tid på at rejse til og fra aktiviteter, der foregår rundt omkring i Norden, indenfor dit respektive nabolag eller andre steder. Denne rejse giver ikke kun aktivisten mulighed for at lære sit lokalområde at kende, en viden der er nyttig, når systemet forsøger at stramme fingerskruerne. Det giver også aktivisten mulighed for at tage del i alt det, de nordiske folk har opbygget og erhvervet gennem generationer, eller som står som mindesmærker for det vigtigste; blodet og jorden.

En konstant påmindelse om, hvorfor vi kæmper i dag. Dine forfædre rejste ikke deres sten for at blive beundret som kuriositeter af fremmede, der ikke forstår deres mening, og de rev heller ikke deres jordlod i håb om, at de samme fremmede vil tage det, de har betroet dig.

De nordiske folk er dog ikke alene i denne kamp. Den samme kamp, ​​som vi fører mod masseindvandringen, for vores folk og dets overlevelse, bliver også ført uden for Nordens grænser af de europæiske brodernationer. Også her tilbydes aktivisten unikke muligheder for at knytte bånd og vise støtte til deres sag gennem rejser til Europa. Hvor du kommer i kontakt med ligesindede og forstår, at uanset hvor du er, er der de mennesker, der er villige til at åbne både hjem og arme for dig, en person de aldrig har mødt, på samme måde som en organisationskammerat ville gøre for dig, hvis du rejser inden for Norden, af altruistiske årsager. En styrkende indsigt i en verden, der i stigende grad er farvet af individualisme og grådighed.

Uanset om du rejser langt eller kort, knytter du stærke bånd til dine organisationskammerater, du kan høre, hvad de tænker, hvad de gør, hvordan det går, mens du taler om alt fra politik til anekdoter, vittigheder til det mere hverdagsagtige for at fordrive tiden. Det kan virke som en mindre detalje, men gennem disse interaktioner opbygger du personlige relationer med dine kammerater. Man lærer dem at kende, og ligesom nordmanden på langskibet er det den tid, der tilbringes her, der hjælper skjoldmuren til at holde fast, når pilene kommer. Du kender aktivisten ved din side, og han kender dig. I lærer hinandens styrker såvel som svagheder. Det er her man lærer at komplementere hinanden og bliver svejset sammen, skulder ved skulder med overlappende skjolde.

Hvis du er modig og eventyrlysten med en drøm om at se Norden og resten af ​​Europa og opleve ting, du aldrig havde forestillet dig, så søg ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse og stil dig i skjoldmuren med os andre og kæmp som nordmanden på langskibet. Det er i dit blod.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //