Død over globalismen – Længe leve det forenede Norden! (OPDATERET)

DØD OVER GLOBALISMEN: Anonyme danske nationalsocialistiske sympatisører har kontaktet Nordfront i forbindelse med anti-EU-konkurrence. Flere EU- og globalistflag er blevet taget ned og konfiskeret. (Artiklen bliver løbende opdateret)

Billeder af nogle af de flag som gruppen Nordiske Autonome Nationalsocialister har sendt til Nordfront.dk.

Nordfront modtog i går et brev fra nogen som kalder sig selv “Nordiske Autonome Nationalsocialister”. Nordfront modtog brevet sammen med en række billeder af konfiskerede flag og andre ting. Da vi ser, at dette er af interesse for vores læsere, føler vi os journalistisk forpligtet til at offentliggøre brevet i dets fulde længde sammen med billederne. Samtidigt vil vi imidlertid påpege, at det er ulovligt at stjæle flag og/eller ødelægge valgpropaganda, og Nordfront opfordrer ingen til at begå ulovligheder.

Brevet lyder som følgende:

Raceforrædere samler sig i dag i hele Europa for at fejre præsentationen af Schuman-erklæringen og derigennem fødslen af det globalistiske EU-projekt. Ved denne fejring hylder de samtidigt deres pågående arbejde for at nedlægge Europas grænser, sammenblande Europas folk og ødelægge vore unikke kultur. De hylder også deres indtil videre succesfulde overflytning af magt fra det arbejdende folk til de store multinationale finansselskaber. De fjerner vore rettigheder, vor selvstændighed og vor frihed for at gavne globalismen – Den Nye Verdensordens ideologi og den perfekte blanding af marxisme og kapitalisme.

Ikke alle er dog tavse. Der er stadig håb for vort folk og der findes stadig en vital modstand. Som en symbolsk handling har vi i dag nedtaget adskillelige symboler på den invaderende fjende. Vi vil aktivt fortsætte med at fjerne endnu mere af dette skidt fra vort land gennem hele denne farce som er EU-valget.

Vi opfordrer også alle, som læser dette til at tilslutte sig vor kamp ved at fjerne globalist-flag og symboler på forræderi fra din egen by. Se det som en konkurrence. Den der kan fjerne mest fjendtligt propaganda fra i dag til d. 26. maj vinder et lidt smukkere miljø og en bedre fremtid for hans/hendes børn.

Mest eftertragtet: EU-symboler, symboler på staten Israel, homolobbyen og FN.
Andre ting at gå efter: McDonalds, nationale medier, storbanker og pro-EU valgpropaganda fra større forræderiske partier osv.

Død over globalismen – Længe leve det forenede Norden!

/ Nordiske Autonome Nationalsocialister

Hvis du i denne periode skulle blive opmærksom på globalist-propaganda blive revet ned i dit nærområde, vil vi gerne vide det. Hvis muligt, tilføj et billede og send det til [email protected]

Modtagne billeder fra gruppen Nordiske Autonome Nationalsocialister:
OPDATERING D. 26/5:

Nordfront har i dag modtaget en mail med følgende video af et konfiskeret EU-flag som bliver brændt:

OPDATERING D. 16/5:

Danske sympatisører har sendt billeder af konfiskerede globalistflag som får en passende behandling:

OPDATERING D. 14/5:

Vores søsterside Frihetskamp i Norge har i dag modtaget billeder af brændende globalistflag og såkaldt antiracistisk propaganda:


OPDATERING D. 13/5

Nordfront har modtaget billeder af konfiskerede flag, denne gang fra Shell.

Efter artiklen er blevet oversat til de øvrige nordiske sprog melder svenske og islandske nationalsocialister sig også på banen.

Sverige:


Island:

OPDATERING D. 12/5:

Nordfront har modtaget en video fra anonyme sympatisører. Videoen viser afbrændinger af to globalistflag, et EU-flag og et Burger King-flag:


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Smukt!
  Det varmer hjertet.

 • falken says:

  Det er værd at erindre at de 12 stjerner på EU-flaget symboliserer Israels 12 stammer.
  Bla.bekræftet af den tyske avis Die Welt helt tilbage i
  1988.Designeren af den hæslige klud var der også jøde.

  EU er alså en del af det verdens-zionistiske projekt.

 • Anders says:

  Godt arbejde

 • Anonym says:

  time to go mobile.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //