DR Nyheder poster et oplæg på youtube, hvor de spørger dansker ind til efterskoleelever der bor på kønsneutrale værelser

KULTUR: Danskerne laver derefter grin med DR og “kønsneutralitet”

“Hey! Jeg er på vej til en efterskole i Hobro, som har lavet kønsneutrale værelser til eleverne 👬👫👭 Jeg skal bo på et af de værelser og tale med dem, der har valgt at bo der. Jeg har en MASSE spørgmål til dem, men hvad ville I gerne spørge om, hvis det var jer, der kom på besøg? (Så prøver jeg at få det hele med nemlig!)” sådan skrev en ung pige, der arbejder for DR på youtube. Derefter kom danskernes synpunkter på dette klovnetiltag frem i lyset.

Opslaget kan findes her


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Ærgeligt at der nu ikke længere kan kommenteres. For så ville jeg have spurgt dem om hvorfor DR ikke sætter fokus på den Store Befolkningsudskiftning, nu danskerne SKAL betale til deres statsfinansierede maskine, istedet for disse andre tåbelige, ligegyldige røgslørs emner.

  • Krautling says:

    Haha. Det er sgu fedt at se sådan noget. Meget kan man sige om danskerne, men vi er trods alt ikke lige så hjernevasket, som mange andre folkefærd. Det er lidt som om, at feminisme og alt det der kønsforvirring ikke rigtigt har bidt sig fast her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //