Driften af Vastarinta.com overtages af nye kræfter i Modstandsbevægelsen

FINLAND: Driften af den officielle side for Den Nordiske Modstandsbevægelse i Finland overtages nu af kammerater i andre lande.

Den 27. september meddelte appelretten i Turku i Finland, at Den Nordiske Modstandsbevægelses finske gren forbydes i landet. I morgen træder forbuddet i kraft. Fra og med i morgen overtages også driften af den finske side, Vasterinta.com, af finsktalende medlemmer af Modstandsbevægelsen bosat i andre nordiske lande.

Med denne artikel vil Den Nordiske Modstandsbevægelse rette en stor tak til skribenter, webdesignere og IT teknikere, for det store arbejde gjort gennem de seneste år. Vi ønsker jer også lykke til fremover i den fortsatte kamp for vort folks overlevelse, og håber, at jeres evner vil blive brugt andre steder, hvor de behøves.

Vastarinta.com vil fortsætte præcis som hidtil med forhåbningen om, at kunne opretholde såvel kvalitet som kvantitet. Siden vil fortsat rapportere om nyheder og andet, som kan have interesse for finsktalende læsere rundt om i verden. Det vil endda fremover stadig være muligt, at læse det sidste nye om Den Nordiske Modstandsbevægelse i de andre nordiske lande, såvel om den nationalistiske kamp i Finland.

Som læser vil du forhåbentlig ikke blive påvirket af disse forandringer. Kampen fortsætter!

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //