»Dronning Elizabeth II støtter BLM«

KULTURMARXISME: Dronning Elizabeth II støtter Black Lives Matter-bevægelsen og ideologien bag, ifølge hendes personlige assistent Sir Ken Olisa.

Dronning Elisabeth II med Sir Ken Olisa helt til højre. Foto: By West Midlands Police from West Midlands, United Kingdom – Day 194 – West Midlands Police – Royal Diamond Jubilee Visit (CC BY-SA 2.0)

 

Dronning Elizabeth II støtter Black Lives Matter-bevægelsen og ideologien bag, på alle niveauer og i alle dens afskygninger, hvis vi skal tro hendes personlige assistent Sir Ken Olisa. Sidstnævnte, der selv er af blandet nigeriansk og britisk oprindelse, har ifølge ham selv brugt de sidste tolv måneder på aktivt at påvirke kongefamilien på racemæssige spørgsmål.

Dronningens personlige assistent, forretningsmanden og bankieren Ken Olisa. Foto: Ken Olisa (CC BY-SA 4.0)

De kongelige har ikke for vane at udtrykke sig politisk, men bør til enhver tid hæve sig over dette og optimalt være en evig funktion, der ikke kan påvirkes af forbigående følelser eller flygtige tendenser i samfundet. Ikke desto mindre er kongehusene både herhjemme og i Storbritannien blevet trukket ned i understrømmene af tidens ideologiske mode og tendenser og har dermed gjort dem selv, om muligt, endnu mere irrelevante. I Storbritannien har man handlet politisk gennem kongelige fonde og organisationer for således personligt at slippe for at udtale sig, og dermed har dette alligevel været en dårligt skjult hemmelighed. Det er ikke desto mindre det tætteste, man kommer på en officiel udtalelse, når dronningens personlige assistent nu siger, hvad han siger.

»Jeg har brugt de sidste tolv måneder efter hændelsen med George Floyd til at tale med kongefamilien om hele racespørgsmålet«, siger dronningens personlige assistent Ken Olisa. »Meningerne« er således ikke noget, dronningen er kommet med uopfordret og fra sit eget hjerte, højst sandsynligt er det blevet aftalt, at det ville være strategisk smart at komme med en sådan udtalelse givet tidsånden.

Udtalelserne fra Olisa kommer samtidig med, at det bliver kendt, at der er rejst tiltale mod dronning Elisabeths søn Prins Andrew for at have begået overgreb på Virginia Robert Giuffre i Jeffrey Epsteins lejlighed på Manhattan, da hun var 17 år. En lejlighed, hvor også den norske kronprinsesse Mette Marit frekventerede, selv efter at anklagerne mod Epstein for menneskehandel og misbrug af mindreårige blev offentligt kendt. Lejligheden var ifølge Epsteins jødiske håndlanger Ghislaine Maxwell, datter af Mossad-agenten baron Robert Maxwell (født Ján Ludvík Hyman Binyamin Hoch), udstyret med et betydeligt antal skjulte videokameraer, ikke i tilfælde af indbrud, men for at filme gæsterne.

Kilder:
VG
RT
Frihetskamp
Frihetskamp
Dagbladet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //