Dronningen: Trine Dyrholm i nyt kulturmarxistisk projekt

KULTURMARXISME: Med ny dansk film fører instruktøren, May el-Toukhy, kulturmarxismens hellige ødelæggelseskrig mod vestlige værdier.

Den nye danske film ‘Dronningen’, instrueret af May el-Toukhy og med Trine Dyrholm i hovedrollen, slår endnu en flig af moralen i underholdningsbranchen ved filmens fremme af kulturmarxismens mål om ødelæggelse af det vestlige samfund ved at ødelægge kulturen og føre kulturel terrorisme.

Anne (Dyrholm) er mor til to tvillingedøtre og lykkeligt gift med den svenske læge Peter (Magnus Krepper). De to nyder en privilegeret tilværelse omgivet af den dybe skov af sammenflettede grene, vådt mos og sorte søer, der ligger klods op ad Anne og Peters villa. Da Peters mutte teenagesøn fra et tidligere ægteskab, Gustav (Gustav Lindh), melder sin ankomst, udfordres familieidyllen af drengens trodsige uregerlighed, hvilken siden tøjles af Anne og udmunder i et seksuelt forhold mellem stedmoderen og den 17-årige dreng.

Dette er en film om ældre kvinders lyst til unge drenges ‘mytiske’ virilitet, skriver en anmelder. Det er også en historie, som med små skridt normaliserer incest, utroskab og den ukontrollerede kødets lyst, samtidig med at denne fortælling vender ryggen til kernefamilien og stækker vingen på både moral og ære, både i udtryk og metode. Mange af filmens eksplicitte sexscener – blandt andet giver Trine Dyrholm i rollen som Anne sin stedsøn et blowjob, er nemlig filmet helt “up and close”.

May el-Toukhys film ‘Dronningen’ er ifølge instruktøren selv «et skridt i retningen af ligestilling mellem mænd og kvinder». Om el-Toukhy mener, at hvis mænd har lyst til børn og er utro, så skal kvinder også – i ligestillingens navn – vides ikke.

Et angreb på nordisk identitet
Historisk og traditionelt set er perversitet, svig, utroskab og bedrag ikke nordiske værdier. Nordiske værdier er hæder og ære, mod og tapperhed, moral, stolthed, loyalitet med flere. Med ‘Dronningen’ fører May el-Toukhy den marxistiske intellektuelle, Antonio Gramscis, hellige ødelæggelseskrig mod vestlige værdier.

Gramsci er blevet berømt for at planlægge en strategi for hvordan Vesten kan ødelægges indefra. I stedet for at satse på, at den troløse arbejderklasse skulle gøre oprør, så burde man, ifølge Gramsci, satse på ”den lange march gennem institutionerne”. Marxisterne skulle erobre skolerne, medierne, kirkerne og i det hele taget alle institutioner som kunne bevare den vestlige kultur. Gramscis strategi har været særdeles vellykket i Vesten. Faktisk er alle vore kulturelle institutioner nu erobret af marxisterne, og filmen ‘Dronningen’ er blot sidste skud på stammen af et kroget unaturligt træ, som har sneget sig ind i den nordiske vegetation.

 

Læs “Hvad er kulturmarxisme?”


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Hvis kulturmarxismen fortsætter vil fremtiden kun bringe mere af det her perverse degenerede propaganda. Vi må vende der hele 180 grader og komme på rette kurs igen.

 • Thomas Ploug says:

  Hvad er det dog for noget klamt noget? jeez hvad tænkte dem der lavede det her?

 • Fra ét perspektiv virker Gramscis plan nok ikke så godt: den natur vi bisidder forsvinder ikke før vi gør. Så om man håner og ødelægger arbejderklassen eller institutionerne gør nok ikke den store forskel pt. Jeg er selv et af tilfældene og jeg er her endnu.

  I skidtfolk finder aldrig en løsning på jer selv. Så enkelt er det, og det bliver min eneste og sidste drivkraft at vriste alt ud af hænderne på jer præcis som i har gjort ved os. Når jeres affald er overstået forsætter jorden med at rotere, og så rydder vi op i det. Og i kan være sikre på at vi opgraver jer, og hælder det mest antisemitiske muligt i gabet på jer, vender jer rundt, og graver jer ned igen. Måske vi brænder jer på en seng af solkors og pisser på graven for at sætte et punktum?

 • jeg så filmen i går, og tænkte.. er det blowjob ægte, eller en dildo ?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //