Efter «Holocaust-benægtelse» skal nu «demokrati-benægtelse» bekæmpes

JØDISK LOBBYISME: Mange stiller spørgsmål ved valgresultatet ved årets amerikanske valg. Washington Post mener, at man nu må stoppe demokrati-benægterne.

Washington Post opfordrer til kamp mod «Holocaust»- og demokrati-benægtere.

I en debatartikel i «Amazonkongen» Jeff Bezos avis Washington Post, skriver jøderne Norman Eisen og Deborah Esther Lipstadt – sidstnævnte kendt for at bruge løgne og jødisk magt i ryggen til at sænke historikeren David Irving, som afslørede dele af «Holocaust»-fuppen – at «Holocaust»-benægtelse truer demokratiet, og argumenterer for dette.

Men det er ikke kun «Holocaust»-benægtelse, der truer demokratiet, det gør også noget, de kalder «demokrati-benægtelse».

Det seneste udtryk for demokratibenægtelse er det nylige præsidentvalg i USA, som af mange – både eksperter og lægfolk – er blevet stillet spørgsmålstegn ved og vurderes at være vundet af den demokratiske kandidat Joe Biden gennem omfattende valgsvindel.

At stille spørgsmål ved Demokraternes sejr ved valget er «valgresultatsbenægtelse», mener Eisen og Lipstadt, og er en del af et større patologisk samfundsfænomen, som spreder sig i form af «demokratibenægtelse».

Ligesom «Holocaust»-benægtere skal bekæmpes med alle midler, skal også demokratibenægtere, da disse risikerer at underminere tilliden til USA’s veludviklede demokratiske system.

Som de historikere vi er, laver vi ikke lethjertet denne sammenligning.

Forfatterne afslutter deres artikel med at forklare, at man med erfaringer fra hvordan man bekæmper «Holocaust-benægtelse», nu også skal bekæmpe «demokratibenægtelse».

Disse erfaringer inkluderer angreb på «Trumps store løgn», inden den griber yderligere fat i folks sind, samt at censurer og forhindrer at «leverandører af den “store løgn” får adgang til respektable platforme i «det pottetrænede nationale samfund».

«Vi tillader ikke en Holocaust-benægter at tale på aftennyhederne eller have frie tøjler på sociale medier», skriver forfatterne utvetydigt.

Både gamle og nye medier bør ikke længere være en platform for disse forestillinger, til at begynde med Trumps [falske forestillinger].

Breitbart mener imidlertid, at Lipstadt selv overtræder en af ​​«Holocaust»- industriens vigtige regler og påpeger, at hun i 2011 fortalte den israelske avis Ha’aretz, at sammenligninger mellem «holocaust» og nutidige begivenheder er at trampe på jødernes smertefulde historie.

Når man tager disse forfærdelige perioder i vores historie og bruger dem til det moderne formål at opfylde dine egne politiske mål, så flår man i historien og træder på den.

Hun hævdede også, at politikere, der påberåber sig «Holocaust» for nutidige politiske mål, deltager i «Holocaust-misbrug», hvilket ligner en «blød benægtelse» af «Holocaust».

Deborah Lipstadt har dog ikke selv noget problem med at vrænge «Holocaust»-løgnen, når det passer hende. I september argumenterede Lipstadt for, at det var passende at sammenligne 1930’ernes Tyskland med hvad kritikere kalder Trumps «brud mod normer», da hun støttede en annonce, der blev frigivet af Jewish Democratic Council of America (JDCA), der trækker paralleller mellem fascismens fremvækst i Tyskland og Trumps præsidentskab.

Tre dage før offentliggørelsen af ​​Eisen og Lipstads artikel offentliggjorde Washington Post også en stor tegneserie, der trækker paralleller mellem «Holocaust» og den fratrådte præsident Trump og hans administration. Breitbart kommenterer dette ved at skrive:

Langt fra at bekæmpe «valgbenægtelse» med fakta offentliggjorde [Washington] Post søndag en stærkt kritiseret tegneserie, der skildrer langt over hundrede navngivne republikanere, der har «samarbejdet» med præsidenten om at bestride valgresultatet i 2020, som forfærdelige rotter på en måde, som minder om opstanden [mod jøder] under «Holocaust»-tiden.

Republikaneren Andy Biggs, som repræsenterer delstaten Arizona, var en af ​​dem, der gjorde opmærksom på Washington Post’s tiltag.

Republikanske demokratibenægtende rotter i Washington Post den 20. december 2020. Foto: Steve Milloy/Twitter. Klik for at forstørre.

«Den nazistiske skildring i dagens avis er et forvarsel om skandaløse angreb, der vil bringe vores friheder i fare og tilskynde til vold mod dem, som Washington Post har identificeret som politiske fjender», skrev Andy Biggs på Twitter.

Kilder:
Washington Post
Breitbart


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Alex Jones: “Humanity is not going down without an explosive fight. And humanity is fighting back. We declare independence against the globalists. You are going to want to be there [Washington DC] on the 5th and 6th.” https://www.newswars.com/ 12/30/20


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //