Efterforskede jøden Robert Aschberg – Derefter døde medborgerjournalisten Bechir Rabani

Medborgerjournalisten Bechir Rabani blev fundet død fredag morgen. Rabani blev 33 år gammel.

Den systemkritiske palæstinenser samt medborgerjournalist Bechir Rabani blev fundet livløs i sit hjem fredag morgen. Dødsfaldet er bekræftet af Rabanis venner og netop nu vælter kondolencerne ind på Rabanis facebookside. Dødsårsagen er stadig uklar.

Bechir Rabani fra Megafonerna blev kendt i hele Sverige da han tidligere i år forsøgte at konfrontere Expressens chefdirektør Thomas Mattson og hans journalist Diamant Salihu i deres respektive hjem i Stockholm.

Fornyligt Blev første del af dokumentarserien ”I Skammens Skugga” udgivet, Som Rabani og Megafonerna arbejder med. Dokumentarserien handler om den voldtægtsepidemi som rammer svenske kvinder i dag, som en direkte konsekvens af den orkestrerede masseindvandring. Formålet med dokumentaren er at oplyse samt give kvinder, som er blevet voldtaget en platform til at berette om sine oplevelser. Rabani har siden medvirket i Radio Nordfront der berettede han blandt andet om sin baggrund. Her kan du lytte til afsnittet.

I samarbejde med Den Nordiske Modstandsbevægelses demonstration i Gøteborg begav Rabani sig ud på Gøteborgs gader for at indfiltrere den venstreekstremistiske globalistpøbel, og for at se hvor dan de tete sig. Inde fra pøblen kunne Rabani blandt andet afslører hvordan ekstremisterne kastede sten og kanonslag mod politiet, for senere at flygte for deres liv når politiet spadsere roligt mod dem.

Rabanis seneste projekt han arbejdede med, var at han gik hjem og konfrontere jøden Robert Aschberg, Som dog ikke ville lade sig interviewes.

Se Bechir Rabanis dokumentar, som han publicerede nogle dage inden han blev fundet død:

Becher Rabanis sidste facebook indlæg.

Men Rabani, hvad Nordfront erfarer, nåede aldrig at dele indformationen. Bechir Rabani blev 33 år gammel. En kilde som Nordfront bedømmer som meget troværdig kilde led Bechir ikke af nogen sydom. Derfor dødsfaldet kommer som et total chok.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • legionæren af 27 juni 1942 says:

  Denne beundringsværdige person var palæstinenser og flygtning fra det besatte Palæstina. Nordens kamp kan fuldt ud sammenlignes med Palæstinas. Bechir Rabani kæmpede for Nordens folk og her igennem indirekte også for sit eget folk i Palæstina. Vores kamp gælder ikke kun vores eget folks overlevelse men alle racers overlevelse på denne Moder jord.
  Hvil i fred kammerat Bechir Rabani,
  I din ånd vil vi fortsætte kampen!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //