Ekstremt selvhadende Hollywood-skuespiller: «Hvide gamle mænd som jeg skal holde kæft og lytte»

USA: Den 61-årige amerikanske skuespiller Kevin Bacon har gjort sig kendt for sine venstreekstreme holdninger, hvilke han har givet udtryk for i sin aktivisme for venstreorganisationer. I lys af den seneste tids BLM-optøjer ønsker han, at hvide mænd skal nægtes al ret til at deltage i debatten om hvide.

Foto: Neilson Barnard/Getty Images

I en bizar optræden i tv-showet «Tonight Show med Jimmy Fallon» hævder skuespiller Kevin Bacon, at han selv og andre «hvide gamle mænd» burde «holde kæft og lytte».

I programmet kommenterede Bacon nedlukningerne under coronakrisen samt de nylige BLM-optøjer over hele USA og Europa.

«Det er utroligt at opleve dette og gennemgå det historisk, ikke kun Covid-19, men nøgternt at beskue protesterne og hvad der foregår», kommenterede Bacon, før han mere specifikt berørte emnerne «politibrutalitet» og rollen som «hvide mænd» bør have i den diskussion:

– At en gammel mand som mig – jeg er født i 1958 – er vidne til unge menneskers lidenskab i deres kamp for social retfærdighed – bliver jeg mundlam, hvilket sandsynligvis er en god ide, fordi jeg synes det er den rette anledning for at gamle hvide mænd som jeg bare skulle holde kæft og lytte.

Bacon tilføjede at han, ydmyg som han er, prøver at lære mere om situationen.

– Jeg har taget mig den tid til først at indrømme, at jeg ikke har fuld forståelse for livserfaringerne hos dem, der er anderledes end mig, og at jeg aldrig fuldt ud vil tilegne mig den forståelse, sagde han.

Han understregede også under interviewet, hvor privilegeret han er som en hvid mand, og hvor taknemmelig han og hans kone er for alt, hvad de har.

– Vi vågner op med en stor taknemmelighed for, at vi har et hus, et tag over hovedet, mad at spise og at vi har hinanden.

Den 61 år gamle skuespiller er også en politisk aktiv venstreorienteret ekstremist, der har kritiseret den amerikanske præsident Donald Trumps politik og også har været involveret i kampagner mod ham.

Bacon og hans kone stemte for nylig for «Swing Left»-kampagnen, der sigter mod at hjælpe amerikanske vælgere med at stemme for venstreorienterede kandidater i det kommende amerikanske midtvejsvalg.

Læs også:
FILM: The social conditioning of white people?

Kilder:
Breibart


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //