Elev smides ud fra klasselokalet for at sige der kun findes to køn

SKOTLAND: En skoleelev er blevet smidt ud af klasselokalet for at sige, at der kun findes to køn.

En 17-årig skoleeleve har rystet det britiske skolevæsen ved at påstå, at der kun findes to køn.

I den video, som den studerende optog, i hvad der synes at være gangen uden for klasseværelset, kan man se hvordan læreren er tydeligt oprørt og forsøger at nedtyste elevens holdning. Han beder eleven om at “holde det til sit eget hjem”, for det er “national skolevæsenspolitik”, at der findes mere end to køn.

Eleven svarer  igen ved at sige, at læreren spilder sin tid på at smide ham uden for døren og tvinge ham til at vente udenfor, da han kunne have brugt tiden til at studere. Læreren mener, at han kan “indgive en officiel klage”.

– Myndighedernes synspunkt er meget klart, meget klart, man må ikke diskriminere på grundlag af forskellige .., siger læreren, før studenten indvender:

– Jeg har ikke diskrimineret, jeg sagde kun, at der findes to køn, hankøn og hunkøn. Alt andet er en personlig identifikation.

I en udtalelse siger en talsmand fra Aberdeenshire Council, at videoen ikke viste hele billedet, og at rådets mål er at “fremme gode relationer mellem dem, der har beskyttende karakteristika og dem, der ikke [har det]” samt at fremme et “inkluderende miljø for alle” .

Kilde:
RT


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Herman Von Snaps says:

  Og en dag, uden nogen som helst grund, valgte folk at stemme Hitler til magt.

 • Der er 2 køn.

 • Scandinavianheritage says:

  Det jo latterligt at smide en elev ud for sige sandheden det er jo åbenlyst at der kun findes 2 køn lige som en kineser eller araber jo heller ikke bliver til en nordmand af at bo i Norden men det jo kulturmarxisme i en nøddeskal de menner jo selv de står hævet over videnskaben.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //