Den fejes løgn

KOMMENTAR: Redechef for svenske Rede 3, Daniel Gerdås, udpeger i denne artikel fejheden som årsag til at mange afstår fra at gøre sin pligt og kæmpe for vort folk.

Foto: Den Nordiske Modstandsbevægelse.

To fremragende artikler er for nylig blevet publiceret på Nordfront. Den ene artikel, »Når kollapset kommer, vil jeg være med«, hvor Karl Folkesson kommenterer fænomenet med sympatisører, der vælger ikke at melde sig ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse, men venter til kollapset kommer, og den anden artikel, »Hvem er nationalsocialist« hvor Marcus Hansson argumenterer for, at man ikke kan være nationalsocialist, hvis man vælger ikke at organisere sig. Med denne artikel vil jeg supplere disse to med en separat refleksion.

Læs også: »Når kollapset kommer, vil jeg være med«

Læs også: »Hvem er nationalsocialist«

Jeg har gennem længere tid fulgt kommentarerne på Nordfront, på Nordfronts åbne diskussionsgruppe på Telegram og på andre platforme og har gennem flere år talt med mange rekrutter og sympatisører. Jeg har nok hørt de fleste grunde og undskyldninger for, hvorfor de vælger ikke at melde sig ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse. Næsten alle er baseret på én enkelt ting.

Grundene man hører er »Jeg støtter jer, men…«, »Hvis bare Modstandsbevægelsen ville ændre sig på denne eller denne måde«, »Hvis bare i havde fokuseret på disse sager i stedet«, »Hvis i ikke havde været så radikale…« Osv. Undvigelserne er lige så almindelige som »Jeg er bange for at miste mit job«, »Min familie og venner ville tage afstand fra mig«, »Jeg har ikke nok tid, da jeg er fuldt optaget af andre ting lige nu«, »Jeg vælger at satse på selvforbedring eller forberedelse i stedet for« eller »Hvis bare dette eller dette sker, så tilslutter jeg mig«. Det samme gælder for dem alle, uanset hvilket argument de vælger for at forsvare, hvorfor de vælger ikke at være med. Det er den fejes løgn. De leder alle efter undskyldninger. De graver endda så dybt i disse grunde, at de sågar lyver for sig selv. Faktisk er det frygten, der styrer dem, og de opbygger disse grunde og undskyldninger for at dække over deres egne begrænsninger både for dem selv og for andre.

Jeg dvælede selv længe, ​​før jeg tog beslutningen om at melde mig ind i Modstandsbevægelsen. Jeg vidste, at jeg måtte betale en pris for mit engagement. Den Nordiske Modstandsbevægelse er en nationalsocialistisk organisation, der åbent og tydeligt peger på den egentlige fjende. Modstandsbevægelsen er ikke som de andre organisationer og partier, der kun ser på symptomerne, men som enten lukker øjnene eller er blinde for den egentlige årsag til symptomerne eller som ligefrem har allieret sig med årsagen. Den egentlige årsag er den globale elite af stammefrænder, der har viklet sig ind i hver eneste regering, og som i princippet ejer alle medier og alle banker. Dette gør dem til en meget magtfuld fjende, og at stå op mod denne fjende har sin pris. Det, der alligevel fik mig til at tilslutte mig, og det, der har drevet mig siden da, og som aldrig fik mig til at tvivle, var min pligtfølelse, min samvittighed og min ære som mand.

For hvis jeg ikke kæmper, hvem vil så gøre det? Hvis jeg ikke tør tage noget ansvar, hvem vil så? Hvordan kan jeg kræve, at andre kæmper, hvis jeg selv vælger ikke at gøre det?

Hvordan kan jeg ønske, at andre tager risici, hvis jeg er for fej? Hvor egoistisk er det ikke, når andre får lov at kæmpe for mig og mine børn, mens jeg selv sidder hjemme i sikkerhed og ser på? Kun en kujon bør vælge sin egen sikkerhed for at lade andre stå for kampen.

Jeg vil gerne opfordre alle jer læsere til at stille jer selv præcis disse spørgsmål. Hvis ikke dig, hvem så?

Og når jeres børn bliver voldtaget, bestjålet og dræbt, når landet er oversvømmet med racefremmede, når et fremmed folks magt over jeres liv styrkes hver dag og truslen mod vort eget folks overlevelse er overhængende, hvad betyder så jeres små grunde og undskyldninger så? Hvor egoistisk og vanærende er du ikke at vælge ikke at organisere dig og gøre modstand? Eller overvejer du at overlade dette til dine børn?

Og den sidste undskyldning, at det er bedre ikke at være organiseret, men at kæmpe på egen hånd, hvilket vi alle ved hvad betyder, nemlig for det meste at være tastaturkriger bag en anonym konto – og det er ikke nær tilstrækkelig nok.

Lad ikke jeres frygt sejre. Stå i stedet op som mænd og organiser jer. Hvis alle jer, der tvivler, faktisk tager skridtet og tilslutter jer, kan vi opbygge en uovervindelig styrke!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det er helt okey at komme med en opsang. Men, du eller i kan ikke forhindre de ting der sker i vores samfund. Vi bliver præget i skolen, på arbejdet, via familien om anden verdens krig ( vi bliver udskammet og udsat for had, når vi taler om nationalsocialisme, kan få mindre indflydelse i samfundet ). Selv skolebørn skal forhindre vi voksne om, at være for hårde mod de fremmede. Samfundet har lært børn at være deres forkæmper for de fremmede, så vi oplever børn der er højtråbende ( for det er de fremmede, jo), de får stress, bliver manipuleret med ). Det er blevet så morderne at selv politiet forventer den samme opbakning fra befolkningen, at vi kæmper en sag for dem, så sagen går lige så stille i sig selv…det er smart, bare ikke praktisk på længere sigt, grundet skyldfølelse, eller lige et blåt ,ærk der syner hen efter det slag, som politiet ikke kunne måle sig med.

  Jeg har før trådte ud i marken og har kæmpet mod de fremmede i slutningen af 90’erne. Politiet stod oftes ukampdygtige på det punkt, når de fremmede bankede en anden hvid. Helt umotiveret banker de løs, går ind i bores private boliger, udnytter det spirituelle med ånder osv..I selvforsvar har vi kæmpet mod en flok neger, en flok muslimer. Ja, gu’ fik vi vores slag. Men, det er det hele værd, specielt når man tager dem med vores værdier i behold.

  Så sent som for ca.3 mrd, siden oplevede jeg en hvid gut i kamp mod en fremmede. Jeg standser på min cykel og ser hvad der sker. Det finder en flok andre hvide gutter ud af, og de går ind i sagen. Jeg står lidt derfra og ser den situation an. Jeg ER ikke bange. De hvide forsøger på alle måder, at finde ud af hvad der er sket. De ber den fremmede om at gå lidt væk, og han går tilbage til dem. Alles øjne er på mig. Jeg står der stadigvæk. Den hvide spinkle Gud løber lige pludselig væk, og den fremmede går hen imod mig og lader som om det er et tilfælde. Den fremmede går ubemærket op på fortorvet, jeg vælger så at tage videre i mit eget forløb.

  Hvad er fejlen her….

  Jo, de hvide gutter kunne have taget modet til sig og have henvendt sig til mig. Istedet forsøger de at få en forfølgelse til at ligne ingenting.. Og får en, der kunne have fået tæsk, løbe med halen mellem benene. Han skal sikkert også stå model til det usagte bagefter….

  Det er med vilje vi hvide nogle gange oplever en sær status, når forfølgeren har en flok udvidende personer omkring sig.

  Jeg mener, når man ber en person om at holde sig fra en, skal det også respekteres. Og, det skal andre også respekteres. Der siges når sprut går ind går forstanden ud…

  Det ligner det vi oplevede i 90’erne, da de fremmede gik med vores indkøbsposer, og gik ind i vores private hjem, bare fordi de kunne bruge racisme i mod os. Den er faktisk god nok, og de er stadig i

  Men Jow, jeg udnytter ikke nationalsocialismen til noget. Jeg udnytter ikke politiet eller andre når jeg møder den slags. Jeg klapper dem ikke ned, jeg begår kun verbalt faglighed i det omfang de selv er i.

  Jeg vil bare ikke udnyttes i mit eget eller være velvidende til, at andre hvide skal træde et skridt tilbage for de fremmed, og så VIL JEG BLÆSE PÅ HVOR I VERDEN DE KOMMER FRA. Husk, sig selv og sine først.

  Men, hvor langt vil i selv gå. Jeg ved fra mig selv, da vi stod og kæmpede der i 90’erne, hvor var i og de “gamle”. Jeg har ikke fortrudt mine handlinger og kan ikke gøre det, da politiet stod og så på, så mit er rent. Politiet og jeg er bare ikke bedste venner og bliver det aldrig. Kujoner. Og føj for helvede.

  Så mine kampe bliver forsat det jeg falder over, desværre..

 • Krautling says:

  Folk har det for godt pt. Man KAN ikke redpille dem. Det kan kun virkeligheden gøre. Når de ikke længere kan mæske sig i brød og cirkus, og når alle deres børn er blevet forulempet eller voldtaget af enten jødiske kønsfantaster eller muslimske voldsmænd og voldtægtsforbrydere. Når de ikke har en fed mercer og en lækker villa, når de ikke har råd til mad og sidder og fryser i et lille skur – SÅ vågner de op, men ikke ét sekund før. Tænk Weimarrepublikken. Det er dér folk skal ud, desværre.

 • Krautling says:

  Så det er naturligvis spild af tid og energi at prøve at vække dem op nu. Det er fint nok, at der er en organisation som NRM, men ærligt talt så bliver det først relevant om 20-30 år. Ville ønske det var anderledes, men sådan er virkeligheden nu bare engang.

  Jeg må også indrømme, at jeg er blevet lidt sadistisk den senere tid. Folk VIL jo gerne det her degenerative lort – og man bliver hånet og nedgjort for at prøve at fortælle dem, hvad der er galt med det.

  Sandheden er, at hvide mennesker fortjener de politikere, vi har. Hvide mennesker fortjener perkere og negere. Hvide mennesker fortjener at blive hjernevasket af jøderne. Man ligger som man har redt, og jeg er træt af at kæmpe for et folk, der ikke give en rød reje for dem selv og ikke kommer til det før om mange, mange år, hvor det nok er for sent.

  Jeg er endda kommet dertil, hvor jeg kraftigt overvejer at skyde svaner – af to grunde.

  1. gratis kød
  2. jeg formår forhåbentlig at forarge de småborgerlige idioter i det ynkelige lortehul kaldet “Danmark”, da det er vores “nationalfugl”.

  Ja, nationalfugl… Men i hvilken nation? Danmark er ikke en nation mere. Det er et sammenrend af korrupte møgpolitikere, der ikke kan stifte nok partier og splitte det hele ad, og invitere så mange sorte undermennesker hertil, som muligt. Vi har ingen nation. Vi har ingen nationalfugl. Men vi har ekstreme kødpriser og en masse svaner, der nærmest beder om at få et alubat i hovedet, så aggressive og opsøgende, som de nu engang er.

  Man bliver træt. Jeg er efterhånden mere skadefro end noget andet. Lad hele lortet brænde til evig tid i helvede. Folk FORTJENER det.

 • Krautling, skriv en bog! Det er sgu en god, rå skildring af virkeligheden.
  Al respekt for NF’s skarpe indsats, men som Krautling skriver, er det svært at fatte sympati for et stigende raceforræderisk, møgforkælet og hjernevasket folk, der ikke VIL se problemerne eller endda ikke engang ønsker forandring. Danskerne (vesteuropæerne) sælger ud af deres egen sjæl og arv, så længe de kan pleje deres ego og tjene nogle penge til kakkelbordet, byturene, ferierne og de 2 biler. Meget vil ha’ mere. Og generelt er det jo bare en menneskelig svaghed (eller manglende morale, kald det hvad du vil) at folk kan overtales til at gøre næsten hvad som helst for den rette sum – hvilket fjenden har benyttet sig af i lang tid. Tilføj den (((rette))) børneopdragelse, menneskesyn, og pensum; og du har et folk du kan sno om din lillefinger.
  Hvis folk opnår en fornemmelse af nogenlunde tilfredshed i deres liv, – med den moderne verdens bekvemmeligheder, – inklusiv den programmerende 75″ fladpandeskærm installeret i stuen, så kan de bare ikke rykkes.

  Toppen af idiotien og underkastelsen nåede vi (indtil videre) under corona”krisen” hvor det lykkedes storforbryderne Mette F og Co. at presse gamle såvel som unge til at tage et eksperimentelt præparat på baggrund af skræmmehistorier, simpel udskamning og truslen om at tage sutten fra dem (NUL byture eller restaurantbesøg!). Det er så ulækkert dét der er foregået i 2020-21, og det er endnu mere ulækkert at folk ikke fatter en skid af, hvad det i virkeligheden handlede om. Undertegnede forsøgte både med små og store bogstaver at få folk til at tænke selv, inden de blev konfronteret med første og andet og tredje stik, men hvis folk ikke fattede mistanke i forvejen, – så var de allestedsværende skærme med Brostrøm, Heunicke og diverse “eksperter” bare mere overtalende end ens (upartiske, vel at mærke!) argumenter.
  Man kan tale for, at de gamle skulle “beskyttes” i traditionel forståelse af virus og sygdom (jeg kan dog stadig ikke se det, og lortet immuniserer jo heller ikke, men lad det nu ligge), men at tage en injektion for at få lov til at købe en burger eller beskytte dén mormor man besøger én gang om året, føj!!
  Klaphatte, er hvad størstedelen af befolkningen er!
  Nu kommer helbredsproblemerne langsomt snigende fra dét lort, som vi selv kan få lov til at betale for.

  Ps. Jeg vil dog altid have mere sympati for den hvide traditionelle mand og kvinde end en robot. Tag dén, WEF! :O)


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //