Enden på den lange Pride-march

KOMMENTAR: Russleman kommenterer her homolobbyen og skudepisoden i Oslo.

Så lad os komme direkte til sagen. En homo-pub i Oslo blev skudt i stykker af en kurdisk flygtning, muligvis med radikale holdninger som motiv. Tidligt om morgenen skar Norges anti-hvide massemedier utvivlsomt tænder over, at situationen udgjorde en form for narrativ-konflikt, der ikke kunne bruges som effektiv propaganda for noget som helst.

Det planlagte Pride-optog i Oslo er blevet aflyst, hvilket er godt. Dydssignaleringen fra »current thing«-NPC’er kan dog ses i form af spontane pride-optog og regnbueflag på alle mulige Facebook-profiler. Man kan spørge præcist, hvad disse markeringer er beregnet til at kommunikere. Absolut ikke modstand mod flere tredjeverdensflygtninge, der faktisk udgør den mest prekære voldstrussel mod seksuelt afvigende mennesker, så meget er klart. Jeg kan kun tolke det som en banal opposition til et »had«, der skal defineres så vagt som muligt, pga. gerningsmandens identitet, at det i virkeligheden intet betyder og absolut intet vil gøre for at forhindre lignende hændelser i fremtiden, i modsætning til hvis gerningsmanden havde været en hvid »højreekstremist«, i så fald kan man sværge på, at retorik ville være blevet fulgt op med indgribende politisk handling.

Og for det andet, hvorfor er det kun homoseksuelle, der modtager bred opbakning fra Norges institutioner, når de bliver ofre for vold fra racefremmede? Denne vold finder sted hver dag, men ingen diskussioner om had mod nordmænd blev rejst, da Marianne Amundsen blev stukket ned sidste år, og heller ikke nogen kampagne, der opfordrede os til at bekymre os om hinanden som folk. Hvad kan man ellers slutte af dette mediecirkus end at systemet betragter »queer« som en overklasse som har mere værdi end os andre? Tanken om, at hvide homoseksuelle er de eneste, der er udsat for hadmotiverede voldshandlinger i dag, er latterlig, og ingen bør acceptere denne dobbeltmoral.

Så hvad kan vi tage ud af denne hændelse?

For det første skal PST (politiets efterretningstjeneste, red. anm.) lykønskes med den ironiske bedrift at udgive en pressemeddelelse, hvori det hedder, at sandsynligheden for ekstremistiske islamistiske terrortrusler var reduceret terrortruslen fra »højreekstremister« var steget blot en måned før en kurdisk ISIS-sympatisør åbnede ild mod en homo-pub. i hovedstaden. Ud fra dette kan vi konkludere to ting:

  • PST er fuldstændig inkompetent med hensyn til at vurdere og standse reelle terrortrusler og bør straks omorganiseres eller afskaffes i sin helhed.
  • PST er fuldstændig forblændet af sin anti-hvide bias og sin heksejagt på denne ekstremt bredt definerede »højreekstremisme«, at de fuldstændig ignorerer eller mangler kapacitet til at efterforske reelle trusler.

Uanset hvad man lander på, er der ingen tvivl om, at hvis PST ikke havde spildt utallige timers arbejde på at chikanere lovlydige hvide mænd for at sige, at Norge stadig skulle være et hvidt land i 2100 på internettet, ville de måske have været i stand til at forhindre dette angreb, især med hensyn til, at det fremgår, at de tidligere havde kendskab til gerningsmanden.

For det andet vil jeg ikke være en hykler som kontrajihadisterne bag Document, falde på knæ og græde krokodilletårer bare for at få en billig sejr over muslimer, og som om jeg ikke havde brugt hele juni på at angribe LGBT-bevægelsen . LGBT-ideologien og homolobbyen er forkastelige og centreret omkring hjernevask og udnyttelse af børn, og hvis en racefremmed skyder vildt rundt i Oslos gader og dræber homoseksuelle, ændrer dette faktum sig ikke det mindste. Det giver overhovedet ingen legitimitet til grooming af børn i vestlige skoler eller via ideologiske tv-udsendelser fra NRK. Masseindvandring er forkert, fordi hvide bliver udskiftet i deres egne lande, ikke fordi muslimer er slemme mod homoseksuelle.

Til sidst har jeg dette at sige til dem af jer, der har omfavnet den kunstige sociale konstruktion kendt som »queer«, i er nødt til at begynde at forlige jer med, at den lange Pride-march nærmer sig slutningen af ​​rejsen. Denne ahistoriske »Pride«-periode fra 90’erne og frem til i dag var resultatet af specifikke omstændigheder, som i flere tilfælde aldrig vil ske igen, herunder globalt jødisk hegemoni, kunstig kapitalistisk velstand, der ikke kan opretholdes, mangel på eksterne fjender for Vesten, tillid til medierne og den akademiske verden osv. Den næste generation kan ikke snydes med denne falske facade af, hvad homoseksuel kultur egentlig er, i samme grad som vores forældre, fordi vi er vokset op med internettet. Ej heller kan nogen købe homo-kultur som noget rebelsk og cool, når den er blevet omfavnet af alle institutioner, medierne, staten, multinationale virksomheder, altså institutioner, som de fleste i stigende grad foragter.

For at kompensere for dette tab af ægte støtte, tyer systemet til stadig mere totalitære metoder til at påtvinge den brede offentlighed LGBT-ideologien, og herigennem er I blevet konfronteret med den sandhed, I alle frygtede. De fleste mennesker accepterede aldrig rigtig den blottede homoseksualitet og alt det forkastelige i forbindelse med homolobbyen, de tolererede det kun, fordi tiderne var gode. Bag det påklistrede smil er mor stadig flov og hemmeligt skuffet over, at du aldrig vil give hende børnebørn.

Som jeg har sagt før: Folk er kun så liberale, som den tid, de lever i, tillader dem at være.

Hvis du har investeret hele dit liv i dette, er der måske ikke håb for dig. Hvis du derimod er en ung hvid person med tanker om at bære denne kunstige identitet pga. nogle uheldige genetiske dispositioner for afvigende seksuelle mønstre, og at du begyndte at se porno i en alt for ung alder, for guds skyld, undgå denne vej. Du er mere end summen af ​​alle de afvigende seksuelle drifter, du nogensinde har haft, sandsynligvis i høj grad på grund af ydre påvirkninger.

Det historiske LGBT-øjeblik vil langsomt, men sikkert komme til en ende, og det vil ikke ske som følge af truslen om vold mod seksuelt afvigende mennesker, eller endda undertrykkelsen af ​​den af ​​en fascistisk stat. Det er ved at være slut, fordi LGBT-ideologien langsomt men sikkert er ved at miste sin legitimitet i offentlighedens øjne, og de af jer, der har påtaget jer denne kunstige identitet kendt som »queer«, ved det bedre end nogen anden, inderst inde.

Den lange Pride-march er snart forbi, og de mere fornuftige blandt jer bør stille og roligt begynde at snige jer ud af den nu, hvis I fremover vil kunne gå med hævet pande på gaden.

Læs også:
Samleside om homolobbyen

Kilder:
PST.no
Document


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //