Endnu en prominent politikker trækker sig efter krænkende adfærd

POLITIK: Den radikale politikker Kristian Hegaard skriver på Facebook, at han har udvist grænseoverskridende adfærd til en fest, hvor han var fuld. Derfor trækker han sig nu fra politik.

I opslaget uddyber han, at han var ‘fuld’, og han ‘intet husker’, samt at den grænseoverskridende adfærd kom til udtryk i form af berøring ved mindst to begivenheder.

‘Det kommer, efter at jeg for nogle måneder siden havde en samtale med Sofie Carsten Nielsen, fordi hun af Radikale Venstres kontaktinstans var blevet gjort opmærksom på, at jeg i radikal sammenhæng til en fest havde overtrådt en grænse hos en radikal med en berøring’.

Han forklarer videre, at han ikke kan huske handlingerne og ved flere fester har haft ‘sorte huller i hukommelsen’.

Den 30-årige Hegaard er uddannet i jura og blev valgt ind i Folketinget i 2019.

I Folketinget har han været næstformand for Retsudvalget, mens han desuden har været medlem af Epidemi- og Forsvarsudvalget.

Han besad desuden flere ordførerskaber.

En række af radikale venstres vælgere udtrykker i kommentarsporet, at de synes det virker overdrevet, at han skal forlade politik pga. denne episode. Kristian Hegaard begrunder sin udtræden med, at “Jeg har overtrådt de værdier, jeg selv står for. Derfor mener jeg ikke, jeg med troværdighed kan fortsætte i politik for nu og takker derfor af. Det har jeg netop meddelt den radikale folketingsgruppe.”

Nyheden blev taget imod med smil, grin og memes fra mange nationalister i Danmark. Da Kristian Hegaard tilhørere et af de partier, som er de største fortalere for en indvandringspolitik, der vil gøre danskerne til en minoritet i Danmark på sigt, var der ikke meget til overs for ham. En sådan humoristisk video kan ses her:

KILDE:
Ekstrabladet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hele den Radikal gruppe burde forlade folketinge pga af grænseoverskridende adfærd og handlinger overfor den Danske befolkning

  • handicappen der har arbejdet for at få 266b udvidet så handispassercappet, såkaldte mennesker, som ham, også kan være med til at retsforfølge danskere for deres ytringsfrihed.

  • Det bliver nok ikke sjovt at være svagelig fysisk handicappet i fængslet. Hvad sagde handicappen? ”Hej hej folketing og mit antihvide pis virke” Farvellos handicappos. Farvellos.

  • Lille luder pis landsforræder du skal nok blive husket.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //