Erdoğan: »Ingen bøsser skal infiltrere Tyrkiet«

TYRKIET: Under Erdogans sejrstale efter det tyrkiske præsidentvalg gik han til angreb homolobbyen. Præsidenten beskyldte oppositionen for at ville opmuntre homolobbyen fra Vesten til at fodfæste i Tyrkiet.

Foto: Nato/flickr (CC BY-NC-ND 2.0). Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdogan.

Som Nordfront.se rapporterede i søndags, vandt Recep Tayyip Erdogan anden runde af det tyrkiske præsidentvalg. Det er nu kommet frem, at Erdogan i sin sejrstale beskyldte oppositionen for undergravende virksomhed mod Tyrkiet.

Ifølge RT spurgte han angiveligt jublende tilhængere, om de troede, at Erdogans hovedmodstander Kemal Kilicdaroglu og de seks partier bag ham stod for »LGBTQ«, hvortil folkemængden råbte »ja!«.

Men kan LGBTQ [bevægelsen] infiltrere AKP [Erdogans parti]? Kan de infiltrere MHP [det nationalistiske parti, der støtter Erdogan], kan de infiltrere de andre medlemmer af Folkets alliance? spurgte Erdogan retorisk publikum.

Hvert valg er en genfødsel for os. Familien er hellig for os. Ingen kan angribe familien, vold mod kvinder er forbudt, det er haram, fortsatte Erdogan.

Erdogans sejrstale ses som en markering mod Vesten, som har arbejdet hårdt for at sprede homolobbyens dagsorden i sin indflydelsessfære. Medierne har også udtrykt håb om, at Kilicdaroglu ville vinde valget, da han ses som en mere »vestligvenlig« kandidat, i modsætning til Erdogan, der beskrives som en tyrkisk version af den russiske præsident Vladimir Putin.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Lars Agerbæk says:

    based


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //