Et telegram om jødisk magt

DAGENS DATO 2. MAJ: På denne dag i 1918 sendte den amerikanske generalkonsul i Moskva, Maddin Summers, et telegram til det amerikanske State Department, der rapporterede, at jøderne var den dominerende gruppe i den bolsjevikiske ledelse.

I oktober 1917, under Første Verdenskrig, tog bolsjevikkerne magten i Rusland. Utilfredshed med krigen og vanskelige forhold gjorde revolutionen mulig. Tidligt begyndte der at komme rapporter fra Rusland om den jødiske dominans blandt bolsjevikkerne.

Den 2. maj 1918 sendte den amerikanske generalkonsul i Moskva, Maddin Summers, et telegram til State Department, der specifikt adresserede situationen i en række russiske byer, herunder Vitebsk. I rapporten annoncerer Summers, at bolsjevikiske jøder dominerer styret i disse byer.

Generalkonsul Maddin Summers var en af ​​mange, der på det tidspunkt gik ind for militær intervention i Rusland. Summers hævdede, at bolsjevikkernes overtagelse af Rusland udgjorde en så alvorlig international trussel, at den endda overskyggede den igangværende verdenskrig, og argumenterede for, at de allierede og deres fjende Tyskland burde forene sig for at vælte det sovjetiske regime.

Blot få dage efter hans telegram den 2. maj afgik generalkonsul Summers ved døden, årsagen til hans pludselige død blev angivet til at være overarbejde. Summers blev 40 år gammel.

Den 5. juni 1918 sendte en anden amerikansk diplomat, John K. Caldwell, konsul i Vladivostok, et telegram til State Department, hvori det stod:

Halvtreds procent af den sovjetiske regering i hver by består af jøder af den værste slags, hvoraf mange er anarkister. Det ville være en alvorlig fejl fra vores side at anerkende bolsjevikkerne…

Robert Wilton (1868-1925), som dengang arbejdede som korrespondent for The Times i Rusland, skulle i 1920 udgive en bog på fransk, Les Derniers Jours des Romanovs (Romanovs sidste dage), om bolsjevikkernes mord på den russiske zarfamilie. I den franske udgave af bogen blev der præsenteret lister over ledere i den sovjetiske regering, som tydeligt viste, at jøderne var i flertal. Wilton skrev i sin bog:

Hele bolsjevismens historie i Rusland bærer et uudsletteligt præg på fremmed invasion. Mordet på zaren, bevidst planlagt af jøden Sverdlov og udført af jøderne Goloshchekin, Syromolotov, Safarov, Voikov og Yurovsky, var ikke en handling begået af det russiske folk, men af ​​disse fjendtlige indtrængere.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Torben Have says:

  Ang. herrens udvalgte:

  Passer det, hvad jeg har hørt,

  at samtlige 27 af de bestilte og betalte F-35 militærfly, som det danske flyvevåben har erhvervet, er blevet omdirigeret til Israel?

  Og, at det er afgåede statsminister, Løkke Rasmussen, og hans jøderegering, 8O%, der står bag udleveringen?

  Og, at den forklaring, man giver os skatteplagede danskere, lyder på, at det er produktionsvanskeligheder, der er skyld i, at vi endnu ikke har set det første eksemplar F-35 jægerfly i luftrummet over Danmark?

 • Søren kam says:

  Se dokumentaren “in the shadow of Hermes” om jøder og bolsjevismen


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //