Etniske danskere vil være en minoritet i Danmark inden år 2090

Masseindvandring: Som følge af masseindvandring og lave fødselstal vil danskere blive en minoritet i vores eget land inden 2090, viser en analyse.

Ifølge af en demografisk analyse fra Københavns Universitet vil etniske danskere blive en minoritet i Danmark, som resultat af den voksende indvandrerbefolkning, samt det lave fødselstal blandt danske kvinder. Rapporten anslår, at antallet af landets 1. generationsindvandrere vil øges fra 270.000 til 900.000 indenfor en periode på 40 år. Samtidigt forventes befolkningstallet af etniske danskere at falde fra 5.000.000 til 4.300.000 i samme periode.

I dag består 86,9 procent af Danmarks befolkning af etniske danskere. Af de resterende 13,1 procent med indvandrerbaggrund, kommer 64 procent hertil fra ikke-vestlige lande som Tyrkiet, Somalia, Irak, Pakistan og Thailand.

Hjælp med at stoppe folkemordet på det danske folk!
Bliv medlem af Den Nordiske Modstandsbevægelse!

Kilder:
Denmark: Indigenous Population Will Be Minority by 2090
»Danskere« bliver en minoritet i Danmark


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Sweyn Forkbeard says:

  Det her gør mig så fucking sur!

 • Det her er en kamp for vores folks overlevelse. Vi er nød til at vågne op , slut med at se på, imens vores folk går under. Det nu arbejdet skal gøres, og kampen skal kæmpes.
  For et frit Norden.
  Og et kæmpe tak, for alle jer der gør en forskel. Til alle andre; vågn op..

 • Bullyboy88 says:

  Husk at alle født i Danmark selvfølgelig ikke er medregnet! At der kun skulle være 270 000 er jo helt ude i hampen! Ellers er det da kun i København de har talt. Det ligner tal fra Danmarksstatistik, og ikke noget jeg kan bruge til noget!

 • Bullyboy88 says:

  Ifølge Danmarks statistik er der januar 2017 over 470 000 indvandrere og efterkommere i Danmark. Du er selvfølgelig “dansker” hvis din mor eller far har dansk pas. 😩🔫

 • Vemmelev says:

  Husk kammerater; Vrede er et utroligt effektivt brændstof til at motivere. Forspild ikke den energi og gør din pligt for dit nordiske folk og dine nordiske forfædre.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //