EU bekræfter den store udskiftning i Norden

DEMOGRAFI: EU forventer, at Danmark og de øvrige nordiske lande i det nuværende århundrede vil kollapse demografisk, hvis det ikke var for masseindvandringen.  

I Sverige afviser Expo og andre anti-svenske propagandister normalt, at svenskerne er på vej til at blive en minoritet i deres eget land. Ligeledes ses det i Danmark, hvor både DR og NGOer som cypernauterne beskriver virkeligheden som en konspirationsteori. Samme tone høres internationalt, når “den store udskiftning” affejes som en konspirationsteori.

I det mindste EU’s statistiske kontor Eurostat erkender dog, at masseindvandring til Sverige vil forårsage en omfattende demografisk ændring i Sverige. Det påpegede den jødiske immigrationskritiker Kent Ekeroth i dag i en klumme på Samnytt.

Ifølge Eurostat vil Sveriges befolkning vokse til 13 millioner allerede i 2070, og i 2100 vil der være anslået 13,6 millioner mennesker, der bor i Sverige, alene på grund af masseindvandring. Eurostat vurderer, at uden masseindvandring ville befolkningen i Sverige falde til 8,6 millioner. EU anslår således, at cirka 5 millioner flere immigranter vil bo i Sverige i 2100 end nu.

I Norge vurderer EU, at landets nuværende 5,3 millioner indbyggere uden fortsat immigration ville falde til 3,9 millioner, men at Norge med den forventede fortsatte masseindvandring i stedet vil stige til 7 millioner indbyggere.

For Finland forventer EU affolkning, uanset om landet fortsætter med at optage immigranter eller ej. Med immigration forudser EU, at i dag vil Finlands 5,5 millioner indbyggere falde til 4,7 millioner i 2100. Uden immigration mener EU, at Finland vil kollapse til 3,2 millioner indbyggere i samme periode.

En lignende udvikling forudses også i Danmark. Med immigration mener EU, at landets befolkning vil stige fra 5,8 millioner til 6,2 millioner i 2100, men uden masseindvandring vurderes indbyggertallet at falde til 4,7.

Selvom den nuværende EU-statistik ikke adresserer forskelle i fødsel mellem nordboere og de racefremmede, der allerede bor i Norden, kan det antages, at de fremmede i nogen grad vil føde flere børn og dermed også øge deres andel af befolkning på den måde.

I sin klumme på Samnytt forudser Ekeroth, at folkeudbytningen fortsat vil nedbryde den tidligere meget høje sociale tillid, der eksisterede i Sverige. Ekreroth vurderer også, at svenskerne vil blive en minoritet i Sverige “om godt 100 år” på grund af den førte immigrationspolitik. “Det er en uforlignelig skræmmende og dyster historisk optegnelse,” kommenterer Ekeroth bittert og beklager sig så over, at omkring 80 % af svenskerne stadig stemmer på partier, der åbenlyst støtter folkeudvekslingen.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //