Får Dansk Industri sin vilje skal du snart have et særlig vaccinepas for at at kunne arbejde

TVANGSVACCINE: Dansk Industri står klar med en idé, som giver virksomheder ret til at kræve, at man er vaccineret, før man kan gå på arbejde.

Både i Danmark og i udlandet stilles der forslag om, at man indfører et covid-pas, der i første omgang skal bruges til at dokumentere, at man er blevet testet for nylig, og, når en vaccine er på plads, skal dokumentere, at man er blevet vaccineret.

Det kan få flere til at lade sig vaccinere og bidrage til, at samfundet og økonomien hurtigere bliver åbnet, mener man i både Dansk Industri, rejsebranchen samt i sports- og underholdningsindustrien.

»Vi foreslår et covid-pas – i virksomhederne, til vands, i luften og i den kollektive trafik – fordi det kan bruges alle steder. På den måde kan vi komme væk fra et system med restriktioner og få genåbnet samfundet,« siger Michael Svane, direktør for DI Transport i Dansk Industri.

Ifølge ham vil passet effektivt dokumentere, at man er testet eller vaccineret. Når det handler om luftfarten, forudser Michael Svane, at covid-passet vil blive indført i det meste af verden. Og at der kan blive krav om et pas for at kunne gå på arbejde, til fodbold eller koncert.

En dugfrisk måling fra Aarhus Universitet viser, at der i den danske befolkning stadig er en relativt stor skepsis mod at lade sig vaccinere mod covid-19. Derfor kan et covid-pas ifølge professor Michael Bang Pedersen, der står bag målingen, være en gulerod til at få især flere unge til at lade sig vaccinere:

»De unge og raske er ikke så bekymrede for smitte, for de har lavere risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb. Omvendt har de mange kontakter. Et vaccinepas kan være en noget-for-noget-strategi, hvor man siger til de unge, at hvis I lader jer vaccinere for fællesskabets skyld, så kan I til gengæld få adgang til nogle fornøjelser, som I har savnet.«

Kilde:
Jyllands Posten


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det er en fremragende måde at få skilt fårene fra de kritiske borgere der ikke køber Covid historien og så derefter få dem isoleret og udskældt af det etableret samfund, der er globalisternes små lakajer

 • Set fra en vågens side.
  Hvis det går som globalisterne har planlagt, at mange af dem der bliver vaccineret, vil blive meget syge eller dø.
  Og hvis man skal se lidt positivt på det, så er der ikke så mange modstandere for de vågne og antallet af vågne vil sikkert også stige, ihvertfald procent mæssigt.

 • Allan Jørgensen says:

  ALDRIG om jeg skal vaccineres og ha skudt en mikrochip ind i kroppen… Corona er den største løgn siden holocaust…. Fuck dem…

 • “hvis I lader jer vaccinere for fællesskabets skyld, så kan I til gengæld få adgang til nogle fornøjelser, som I har savnet.”

  ARE YOU FUKIN KIDDIN ME?

  Ikke nok med, at befolkningen skal rende rundt i hamsterhjulet med det skyhøje skattetryk – nu skal vi sørme også til at rende rundt med RNA giftvaccine i kroppen i hamsterhjulet … så vi kan få lov til, at tage i biografen og se Hollywood propaganda eller få lov til, at rejse til Spanien på ferie…

  ALDRIG I LIVET, “DANSK” INDUSTRI!!! SATANS FORRÆDERE!

  Jeg ved ikke hvad der er værst: At de første vaccinedoser ikke indeholder en skid, så fårene kan blive overbevist om, at det jo er ganske ufarligt og (((de))) så stille og roligt ændrer ingredienslisten efterhånden som vaccinepasset løbende fornyes (så “frøen koges langsomt”), eller om fårene får dødsdosen med det samme…

  Der må forventes ekstrem pro-vaccine propaganda de næste par måneder fra den etablerede musik-, film-, medie-, og underholdningsbranche. De vil gøre HVAD som helst for at “overbevise” “antivaxxerne”.

  Til alle: Udbred de potentielle skader og langtidsbivirkninger af vaccine til alle du kender. Fortæl dem hvor få der dør eller bliver voldsomt syg af coronaen. Det harmonerer OVERHOVEDET ikke med massevaccinering af jordens befolkning. Vi kan IKKE tillade vores folk og vores ungdom at få dette giftlort ind i kroppen.

 • ALDRIG om jeg skal vaccineres Corona er den største løgn siden holocaust…. Fuck dem


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //