Facebook-chef afsløret som pædofil

PÆDOFILI: Jeren A. Miles, chef for »Community Development« på Facebook, er blevet afsløret som pædofil efter at han arrangerede et sexmøde med en »mindreårig dreng«.

Jeren A. Miles blev afsløret af pædofiljægere. Foto: Facebook.

Jeren Miles, chefen for ​​»Community Development« på Facebook, er blevet afsløret som pædofil efter at have haft sexsnak med en person, der udgav sig for at være en 13-årig dreng, og derefter arrangeret et sex-møde.

Miles arrangerede en date med »drengen« på et hotel i Columbus, Ohio. Men i stedet for en 13-årig dreng møder han en gruppe pædofiljægere, som konfronterer Miles med hans arrangerede sexmøde.

Miles indrømmer i en video fra mødet, at han har sexchattet med børn, og at han arrangerede en date med den person, han troede var en 13-årig dreng, men hævder, at det ikke var tænkt som et sexmøde.

Miles har nu slettet alle sociale medier, og han skal også have mistet sit job efter afsløringen. Han har tidligere arbejdet for selskabet Lyft og været en del af bestyrelsen for LGBTQ-gruppen Equality California, som nu forsøger at skjule hans engagement.

Nedenfor er et kort klip af pædofiljægernes livestream, som kan ses her.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //