Facebookgruppe forsøger at sabotere regeringens coronapolitik

CORONAKRISE: Facebookgruppen »Digital Civil Ulydighed« opfordrer folk til at booke tider til covidvaccination, for siden ikke at dukke op. Dette fordi man frygter at Danmark skal indføre tvangsvaccination og fordi man tror, at dette vil få systemet til at »crashe«.

Pfizers vaccin Foto: Arne Müseler, CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

På Fredriksberg, juleaftensdag, bookede flere personer tid til at tage en PCR-test, men få kom til deres bookede test. Hvad der kan være en ren tilfældighed, kan også være forårsaget af en gruppe aktivister, som ønsker at underminere regeringens håndtering af den såkaldte corona-pandemi.

Aktivisterne går ind under en Facebook-gruppe kaldet »Digital Civil Ulydighed« og vil opfordre folk til at bestille tider til covid-vacciner eller test og derefter ikke dukke op, rapporterer Pov International.

Gruppen har i skrivende stund omkring 1.500 medlemmer og mener, at regeringen er gået for vidt i forhold til restriktioner og vacciner. Medlemmerne frygter også, at regeringen vil begynde at kræve, at alle borgere tager covid-vaccine.

Gruppen har opfordret sine medlemmer til at bestille tid til vaccination eller PCR-test for ikke at dukke op på testtidspunktet. Årsagen er, at man ønsker at få systemet til at gå ned, eller at folk skal begynde at afstå fra at bestille tider på grund af for eksempel lange ventetider.

Sundhedsminister Magnus Heunicke siger i et Facebook-opslag, at Danmark »både tester og vaccinerer langt mere end de fleste andre lande«, og at Danmark har haft »et lavt niveau af overdødelighed sammenlignet med andre lande i de sidste 22 måneder«. Samtidig er Heunicke oprørt over den lille gruppe af aktivister og dens påvirkning og siger, at det er »ren sabotage«.

»Dette er ren sabotage for Danmarks indsats og det er en hån mod den danske befolkning«, skriver han.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Heksejægeren says:

    Based.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //