Fælles kamp for hvid stolthed verden over

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelses leder skriver her om at inspirere og lade sig inspirere af internationale kammerater for den fælles sag.

I sidste uge nød jeg og mange andre videoer via Nordfront fra den schweiziske aktivistorganisation Junge Tat og fra Patriot Front i USA.

Det er utroligt glædeligt og motiverende at se den nationalistiske modstand vokse og blive stadig mere seriøs også uden for Norden. Som jeg talte om tidligere i podcasten Leadership Perspective, vil det formentlig være helt nødvendigt for hvide over hele verden at organisere sig i kampen. Da vort folks fjender opererer globalt, må vi også gøre det samme for at kunne bekæmpe dem.

Det bliver selvfølgelig ekstra sjovt, når man ved, at både Junge Tat og Patriot Front, som så mange andre nationalistiske organisationer i verden, er blevet stærkt inspireret af os i Den Nordiske Modstandsbevægelse. De har set os som rollemodeller i kampen og som bevis på, at revolutionære og gadeaktive organisationer faktisk kan skabes selv i denne tid, hvor internetaktivisme ellers dominerer mere og mere (til stor glæde for fjenden, fordi de har meget større kontrol over internettet end gaderne).

Patriot Front ved en demonstration i Washington.

Hver uge modtager jeg e-mails eller private beskeder via sociale medier, hvor folk fra store dele af den hvide verden, USA, Rusland, Storbritannien og Australien osv., ønsker at melde sig ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse og/eller starte grene af organisationen op i deres respektive lande. Jeg svarer dog alle sammen, at man kun kan være med, hvis man bor i Norden, og at vi ikke er interesserede i at etablere os uden for Norden, men at de i stedet bør starte deres egne organisationer og i dette tilfælde lade sig inspirere af os, men også have kontakt med os for hjælp og vejledning. En del organisationer er blevet dannet og udviklet på præcis denne måde.

Ydermere har flere af de prominente internationale gæster, som gennem årene har deltaget i den engelsksprogede podcast Nordic Frontier, udtrykt deres helhjertede støtte til Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Den Nordiske Modstandsbevægelse demonstrerer i Falun.

Alt dette gør selvfølgelig en utrolig stolt. Det beviser, at det hårde arbejde som jeg og alle medlemmer af organisationen yder hver dag, faktisk gør en reel forskel – ikke kun herhjemme, men også på den anden side af kloden. Med dit engagement hos os skabes ringe på vandet lige fra det mindste lille klistermærke til deltagelse i store demonstrationer, så du bidrager til, at den nationalistiske bevægelse styrkes og vokser i hele den hvide verden!

Eller som American National Socialist Creators Club svarede, da de blev spurgt, hvorfor de valgte at lave et temanummer af deres avis National Socialist om Den Nordiske Modstandsbevægelse:

Den Nordiske Modstandsbevægelse er den maleriske vision af, hvad Adolf Hitler opnåede, inden han tog magten i Tyskland. Den Nordiske Modstandsbevægelse er en af ​​de mest succesrige nationalistiske bevægelser til dato. Vi ser den ære, tapperhed, mod, organisationsevne, ærlighed og tillid, som Modstandsbevægelsen er et eksempel på. Vi ser, at Den Nordiske Modstandsbevægelse har skabt en næsten perfekt model for nationalsocialistiske organisationer, som næsten alle organisationer burde forsøge at kopiere.

Tyske Der Dritte Weg er endnu en international kontakt som inspireres og inspirerer. Her i Plauen.

Du, der bor i Norden, har den luksus faktisk at kunne bistå os lige her, hvor du bor. Hvis du også kan lide det, du ser i videoerne ovenfor fra vores ikke-nordiske kammerater, kan du hjælpe dem med at vokse ved at slutte dig til os i Den Nordiske Modstandsbevægelse, så vi vokser. På den måde sluttes cirklen, for så har de kæmpende kammerater i Schweiz og USA faktisk også hjulpet os med at vokse.

Længe leve den fælles kamp for vor race. Hvid stolthed over hele verden!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //