Farveblind «reparerer» synet med et hovedkamera – spreder homopropaganda til børn

KULTURMARXISME: Farveblinde Neil Harbinsson «ser» farver ved hjælp af et kamera. Dette bruger han til at sprede homopropaganda til børn.

Neil Harbisson (CC BY-SA 4.0)

Det er den farveblinde «cyborg»-aktivist Neil Harbinsson som har fået indopereret et kamera i hovedet for at korrigere sin farveblindhed. Kameraet konverterer farver til lyd, som han hører, og dermed kan han «se» farverne.

Udover farvespekteret som normale mennesker kan se, fanger kameraet også infrarødt og ultraviolet lys, som enkelte dyr kan se naturligt. Harbinsson mener derfor, at han kan føle sig som andre arter.

Harbinssons kamera er naturligvis koblet op på internettet.

Det er ikke bare den medfødte synsfejl Harbinsson har rettet op med teknologi. Han har også fået indopereret sensorer i benene, så han kan føle jordens magnetfelt.

Harbinsson deltog i det statslige teknologiuniversitet NTNU’s festival «The big challenge», som forløb fra d. 16 til 19. juni, hvor han holdt foredrag til børn om sine nye sanser.

Han fortæller til børnene, at man ikke må være låst til at føle sig som menneske, og sammenligner sine unormale sanser med kønsdysfori.

– Det er klart, at du ikke behøver at føle dig som det køn du er født med. Netop det samme gælder for den art du er født som. Vi er født med kroppen tilhørende én art, men det betyder ikke at du behøver at føle dig som den art, siger Harbinsson til børnene.

Foruden at sprede propaganda om kønsdysfori til børn driver Harbinsson organisationerne Transpecies Society og Cyborg Foundation sammen med Moon Ribas. Disse to bedriver lobbyvirksomhed for at fremme «artsdysfori» og for at øge rettighederne for såkaldte cyborgs.

Ribas har fået indopereret sensorer som gør, at hun kan føle jordskælv. Hun kalder også sig selv for en «cyborg» og optrådte for børnene sammen med Harbinsson.

Til NRK fortæller Harbinsson om sit næste projekt: implantater i hovedet som skal ændre fornemmelsen af tid.

En «cyborg» er et væsen som er delvis menneske og delvis maskine. Begrebet blev skabt i 1960 af jøderne Manfred Clynes og Nathan S. Kline.

Kilde:
NRK


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • En person fra det norske svar på Enhedslisten (Socialistisk Venstreparti) har politianmeldt selve DNM. Jeg fandt artiklen i dag, så jeg deler den her

  https://www.dagsavisen.no/innenriks/sv-representant-politianmelder-nazi-gruppen-den-nordiske-motstandsbevegelsen-for-trusler-1.1540324

  lol

 • Kimlund says:

  I vores demokrati magter vælgermassen ikke at kontrollere de valgte “politikere”. Grundet almindelig dumhed og sløvhed, plus en faldende moral pullahiiri.dk . Derfor går det galt.

  Jeg har formuleret denne om demokrati:
  Høns vil vælge høns, køer vil vælge køer, idioter vil vælge idioter. Vi vælger nogen der ligner os selv. Så prøv således at se den “OVERBEVISENDE INTELLIGENS” i Folketinget. Det er det vi kommer til at dø af.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //