FBI betalte lederen af ​​en satanistisk pædofil dødskult for at tage kontrol over en nationalistisk gruppe

USA: Eric Striker afslører i denne artikel FBI’s perverse og ondskabsfulde metoder til at udnytte mentalt svage personligheder, med hensigt på at skabe en hvid ekstremistisk mørkemand.

Inden 2018 havde særlige interessegrupper, der krævede opløsningen af ​​den hurtigt voksende nationalistiske bevægelse i USA, under dække af bekæmpelse af »hvidt overherredømme og indenrigsterrorisme«, svært ved at udpege en gruppe, der kunne retfærdiggøre en sådan handling.

Som reaktion på dette valgte FBI i samarbejde med efterretningstjenester rundt om i verden at oprette en sådan gruppe.

Joshua Caleb Sutter, kultleder og føderal informant.

Dokumenter indgivet i sagen mod Kaleb Cole, der af føderale myndigheder i USA er anklaget for at være en del af en Atomwaffen Division (AWD) og en sammensværgelse om at terrorisere journalister og minoriteter, har endelig bekræftet National Justice i sin afsløring i januar om, at Joshua Caleb Sutter, leder af en satanistisk, pædofil drabskult, som overtog Atomwaffen i 2018, længe har arbejdet for FBI.

Sutter har arbejdet for FBI siden 2003. I februar 2018 blev han betalt $82.000 USD for at tage kontrol over Atomwaffen og derefter omdanne gruppen fra en internetbaseret meme-gruppe til en berygtet »hvid overherredømme«- og moralsk korrupt terrorgruppe.

Skrifterne til Tempel ov Blood, en amerikansk undergruppe af Order of Nine Angles (O9A), ledet af Sutter og hans partner, FBI-informanten Jillian Hoy, har medvirket til at inspirere en nylig bølge af rituelle mord i Canada og Rusland.

FBI har også finansieret Sutters forlag, Martinet Press, der producerer noget af det mest umoralske og afskyelige skriftlige materiale, der nogensinde er skrevet, herunder grafiske fremstillinger af børnevoldtægt og massemord. I modsætning til de fleste sataniske grupper støtter Tempel ov Blood og Martinet Press ritualmord, ISIS-inspireret terrorisme, voldtægt og alle andre former for de mest afskyelige handlinger, et menneskeligt sind kan opfinde.

Den føderale regering har løjet om Sutters rolle i Atomwaffen gennem undladelse. Advokater, der repræsenterer Kaleb Cole, forsøger nu at gøre beviser mod deres klient ugyldige. Beviser stillet til rådighed af Sutter som følge af FBI’s åbenlyse uærlighed i sagen.

National Justice har interviewet mindst ti personer, der har været vidne til Sutters opførsel, samt FBI-agenter under dække, som han introducerede under sin overtagelse af Atomwaffen.

Statsagenter har anvendt medierne, ulovlige psykedeliske stoffer og teknikker til hjernevask mod en lille gruppe teenagere og unge voksne med den hensigt at omdanne dem til en mørkemand i det, der kun kan beskrives som en psykologisk krigsførelse.

 

Atomwaffen Division eksploderer i MSM

Kun uger efter, at Sutter (afbilledet ovenfor i sorte bukser) officielt begyndte at arbejde med Atomwaffen-operationen i februar 2018, publicerede A.C. Thompson, Jake Hanrahan og Ali Winston gruppens interne chatlogs og identificerede et antal medlemmer. Dette sammen med en PBS Frontline-dokumentar produceret i samarbejde med Pro Publica (en nyhedsorienteret NGO skabt af jøden Herbert Sandler) blev et vendepunkt, der gjorde gruppen berygtet natten over.

Ifølge tre personer, der dengang var medlemmer af Atomwaffen, blev materialet (chat-log-filer, fotografier osv.) i Pro Publicas reportage, som FBI lænede sig op ad i deres kriminelle anklager mod mændene, leveret til journalister af ingen andre end FBI’s Sutter selv.

På fotografier udgivet af Pro Publica kan Sutter, som er blevet dømt for en føderal våbenforbrydelse, ses med våben i hånden under Atomwaffens paramilitære træningssessioner.

FBI’s brug af medierne til hvidvaskning af oplysninger er almindeligt kendt. Tidligere på måneden skrev Office of Inspector General en rapport, der fordømte FBI’s udbredte og ulovlige brug af nationale medier til at skabe offentlige fordomme mod anklagede.

Da Pro Publica-lækket fandt sted, begyndte medlemmer af Atomwaffen at mistænke Sutter for at være kilden og derefter en potentiel infiltratør. Sutter og andre agenter formåede dog at bevare deres dække ved at bruge Brian Patrick Baynes som syndebuk, hvorefter han senere blev anholdt under særlige våbenanklager. Mange forlod Atomwaffen, da Sutter og andre omdannede det til en satanisk organisation, men de var stadig i stand til at berolige frygten for retsforfølgelse hos dem, der var tilbage i gruppen – med at al presse er god presse.

Både Winston og Hanrahan ser ud til at være virkelig chokerede over den afsløring, at Sutter hele tiden havde arbejdet for FBI.

Thompson, Winston og Hanrahan er blevet brugt af FBI til at skabe forudsætning for efterforskelse i andre sager. Pro Publicas materiale vedrørende Rise Above Movement (RAM) tillod FBI at retsforfølge en kampsportklub, som var de en kriminel bande, da de brugte legitimt selvforsvar under Charlottesville.

Om disse journalister var nyttige idioter eller villige samarbejdspartnere, er uklart. PBS, der dækkede deres arbejde med både Atomwaffen og RAM, er en statsdrevet medieplatform, og Thompson modtog en Emmy for sit arbejde med at »afsløre had«.

Richard Tobin: FBI doper og hjernevasker en teenage-dreng

I sommeren 2019 afholdt Atomwaffen sin »Nuclear Congress« i Las Vegas, Nevada.

Sutter var hovedarrangøren af ​​arrangementet, mens FBI bidrog med finansiering til transport og indkvartering af unge medlemmer.

Ifølge to deltagere var Sutter særlig interesseret i en følelsesmæssigt sårbar og suicidal teenager ved navn Richard J. Tobin.

De samme kilder fortalte National Justice, at Tobin, der blev rekrutteret til Sutters kult, da han var 18, fik stærke psykedeliske stoffer af en FBI-agent under dække, som brugte kaldenavnet »Gibson«. Kombinationen af ​​hallucinogene stoffer og introduktionen til kulten forværrede Tobins følelsesmæssige problemer og hans mentale helbred begyndte at gå i opløsning.

Sutter, der også bragte Tobin ind i den CIA- og FBI-tilknyttede gruppe The Base, brugte sin indflydelse på Tobin til at tvinge ham til en påstået sammensværgelse om at vandalisere synagoger, hvilket senere førte til hans anholdelse af føderale agenter. Efter anholdelsen skal en forvirret Tobin have fortalt agenterne om hans ønske om at blive selvmordsbomber og hans længsel efter at dræbe sorte.

Ifølge retsdokumenter indhentet af National Justice er Tobin, der oprindeligt var blevet varetægtsfængslet af en føderal dommer, blevet løsladt i husarrest for at modtage psykiatrisk behandling. Han erkendte sig skyldig i anklagerne mod ham og afventer i øjeblikket strafudmåling.

Som National Justice tidligere har rapporteret, så beskriver Sutter i sine Tempel ov Blood-skrifter metoder til at hjernevaske mennesker til at begå umoralske og ulovlige handlinger, som omfatter at pålægge dem sadistiske ritualer, give dem psykedeliske stoffer og bevidst få dem til at gå fra forstanden.

Tobins historie er fuldstændig i tråd med denne strategi, som tilsyneladende ikke kun er blevet orkestreret af Sutter, men også en påstået »bona fide« FBI-agent, der fungerer som kriminel. Mange af de juridiske dokumenter i sagen mod Tobin, der detaljeret forklarer, hvordan Tobin endte i denne ødelagte mentale tilstand, er forseglet.

 

»Fedwaffen«

Fire medlemmer, der var vidne til forvandlingen af Atomwaffen fra at være en internetbaseret nationalistisk meme-gruppe, af edgy black metal-entusiaster, til at blive en satanisk ISIS-understøttende paramilitær organisation, har nævnt et fænomen, de har kaldt »Fedwaffen«.

Medlemmer brugte dette udtryk til at beskrive en række meget velproducerede paramilitære træningsvideoer i ISIS-stil, udgivet i 2018 og 2019 (eksempel her), som blev produceret i Atomwaffens navn, men som ikke indeholdt nogen de kendte.

Under hele FBI’s infiltration af gruppen fastholdt de deres mistanke om, at disse videoer blev produceret af FBI. I en særlig skræmmende anekdote sagde en kilde, at skuespillerne bar outfits, herunder en bestemt type solbriller, der skulle få dem til at ligne ægte medlemmer af gruppen.

Mens mange medlemmer af Atomwaffen er blevet anklaget for relativt harmløse forbrydelser, som f.eks. hærværk, forsendelser af flyveblade med hagekors til ADL eller en række våbenformaliteter, er de ikke blevet anklaget for, hvad der kan beskrives som ægte terrorhandlinger.

De ovennævnte videoer synes at have været beregnet til at fremstille gruppen som langt mere militant og voldelig, end den faktisk var.

 

Atomwaffen går globalt

Anholdelser knyttet til Atomwaffen og O9A har bidraget til hysteri omkring »højreekstremistisk terror«, ikke kun i USA, men også i udlandet.

Tre kilder har fortalt National Justice, at Sutter under FBI’s kontrol angiveligt ledede Feuerkrieg Division (som havde undergrupper i hele Europa) og havde en indflydelsesrig rolle i Sonnenkrig Division.

Sutters skriverier og filosofi blev brugt til at hjernevaske en 13-årig dreng i Estland, der ifølge BBC var et topmedlem i FKD.

Andrew Dymock, en mentalt forstyrret homoseksuel mand, der angiveligt ledede Sonnenkrieg Division, var tilhænger og promoter af O9A og ToB’s ideologi. Et andet medlem, Jacek Tchorzewski, blev fængslet for besiddelse af børnepornografi.

Britiske medlemmer af grupper tilknyttet Atomwaffen har publiceret skrifter gennem Sutters Martinet Press.

 

Medierne nægter at røre denne skandale

Både Ali Winston og Jack Hanrahan har offentligt anerkendt denne skandale, men fortællingen, de forsøger at spinde, er latterlig: FBI støtter »hvidt overherredømme«.

Sandheden er, at den føderale regerings arbejde her er et kriminelt COINTELPRO-projekt, der har til formål at forbinde legitim politisk uenighed med terrorisme og andre moralsk korrupte handlinger.

En kilde med kendskab til den føderale regerings interne arbejde fortalte National Justice, at en efterretningsoperation af denne skala ikke kunne have været startet uden fuld kendskab og særlig tilladelse fra FBI-direktør Cristopher Wray. Han sagde også, at den tidligere justitsminister William Barr og hans direkte underordnede, jøden Rod Rosenstein, sandsynligvis modtog regelmæssige briefinger om denne »undersøgelse«.

På grund af denne sags politiske karakter har figurer, kendt for at kritisere FBI’s kontra-terrorisme-strategier, der er brugt mod muslimer siden 2001, såsom Mike German, nægtet at undersøge denne bombe af en sag.

De fleste af de anklagede i sager relateret til Atomwaffen Division har brugt forhandlinger for at undgå forældremyndighed og isolation inden retssagen. Disse unge mænd, der bærer historier om seksuelt misbrug, hjemløshed og psykisk sygdom, blev tvunget til at stole på ubrugelige offentlige forsvarere på grund af deres mangel på ressourcer.

/Eric Striker

Først publiceret i National Justice.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Asbjørn Nielsen says:

    Sjovt at ingen danske medier har dækket denne enorme skandale om, hvordan den amerikanske stat undertrykker befolkningen og smider uskyldige mennesker i fængsel. Det er ikke bare det amerikanske system der er bund råddent, men også det danske, som dækker over disse forbrydelser og samtidig går med de løgnagtige narrativer, som FBI kommer med om højreorienteret terror. De skulle skamme sig.

  • Igen igen er det FBI og jøder der forsøger at koble hvide mænd til terror for at vise at der skal laves politik mod racisme og den farlige antisemitisme


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //