Fejr den nordiske arbejder med Modstandsbevægelsen 1. maj

1. MAJ: På mandag opfordres sympatisører af Den Nordiske Modstandsbevægelse til at deltage på det torvemøde, der afholdes i Sundsvall. For dem, der ikke kan eller vil tage derhen, er her en anden mulighed for at hjælpe i kampen og hylde den nordiske arbejder.

Den Nordiske Modstandsbevægelse fik for to uger siden godkendt ansøgningen om at arrangere et torvemøde i Sundsvall den 1. maj. Motståndsrörelsen.se har nu oprettet en informationsside, der opsummerer alt, hvad man har brug for at vide omkring torvemødet.

Torvemødet vil finde sted fra kl. 11:30 på Olof Palmes torv i Sundsvall, et centralt torv en kilometer fra centralstationen. Tilladelsen varer indtil kl. 15:00, men organisationen mener, at arrangementet vil blive afsluttet før da.

Talerne for dagen vil være Pär Öberg, Simon Holmqvist og Anders Gudmarsson, som vil tale om emnet “Brød til arbejderne, blod fra politikerne”. Der vil også være tid til spørgsmål og samtale. Organisationen byder også ikke-medlemmer velkomne til arrangementet.

I den seneste episode af Den Nordiske Modstandsbevægelses officielle podcast Lederperspektiv talte Simon Lindberg om, hvorfor sympatisører og ikke-medlemmer også bør deltage. De tre talere er også blevet interviewet og adspurgt om dette.

Hvis man ikke deltager, opfordres medlemmer og sympatisører til at udskrive og sætte plakater op med 1. maj-sloganet.

Endelig opfordrer Modstandsbevægelsen dem, der sætter plakaterne op til at indsende en kamprapport, der indeholder mindst et billede og en kort beskrivelse af, hvad du har gjort og hvor du har opsat plakaterne.

Kamprapporter indsendes til [email protected] 

 

Klik for mediefil.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //