FILM: Coronavirusset lærer os en hård lektie om vores historie

CORONAKRISE: Skal man redde liv eller økonomien? Henrik Palmgren fra Red Ice TV giver os en historisk indsigt i, hvordan vores forfædre handlede i krisesituationer.

I et nyt klip fra Red Ice TV sammenligner Henrik Palmgren coronakrisen i dag med, hvordan vores forfædre valgte at ofre sig selv for de yngre generationer. I videoen forklarer han, hvordan vores multikulturelle, materialistiske og ikke mindst egoistiske samfund er dårligere stillet end nogensinde til at tackle de enorme økonomiske og sociale udfordringer, der er affødt af coronapandemien.

Red Ice TV er en alternativ tv- og radiokanal, der dækker politiske og sociale spørgsmål fra et proeuropæisk perspektiv.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Red Ice TV laver nogle fantastiske videoer, heriblandt denne. Lad os håbe denne krise kan være starten på en ny begyndelse.

  • Krautling says:

   Det er desværre naivt at tro. Om et halvt år, er folk tilbage i nøjagtigt samme rille igen. Der skal en regulær katastrofe til, hvor folk sulter ihjel eller dør i en verdenskrig, før majoriteten fatter skriften på væggen. Sørgeligt men sandt.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //