Film: Defeat never. Victory forever!

KAMP: Mediegruppen har lavet en filmhyldest til martyren Robert Jay Mathews i anledningen af hans dødsdag den 8. december 1984.

Det er i dag 34 år siden martyren Robert Jay Mathews døde. Filmgruppen har i den anledning sammensat en film, som blandt indeholder den kendte tale som Mathews holdte i 1983, året inden han døde.

Talen blev holdt på et møde hos National Alliance og blev offentliggjort af William Pierce efter Mathews’ død. Pierce var leder for National Alliance og tog aldrig afstand fra Mathews’ gerninger, men anså dem dog som forhastede.

Se filmen her: 

Robert Jay Mathews, også kendt som Bob Mathews, blev født d. 16. januar 1953 og døde d. 8. december 1984 i en strid med amerikanske agenter.

Mathews grundlagde i 1983 organisationen Brüder Schweigen, bedre kendt som The Order. Brüder Schweigen var en revolutionær og nationalsocialistisk organisation som stræbte efter at knuse den amerikanske stat, og erstatte den med en ny hvid stat. Dette for at sikre den hvide races overlevelse. Organisationen blev blandt andet kendt for en række spektakulære og vellykkede røverrier, som blev gennemført for at opbygge organisationens «krigskasse».

Det var denne kamp som kom til at koste Mathews livet. En forræder havde tippet FBI, som lykkedes at opspore Mathews d. 7. december 1984. Dagen efter døde han i kamp med amerikanske agenter, som havde sat ild i det hus han befandt sig i, så han dermed brændte inde.

– Defeat never. Victory forever! 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //