FILM: Er fascisme kapitalisme i forfald?

FASCISME: Nordfront bringer her et blik på ideologien fascisme og grundig historisk gennemgang af den økonomiske politik i blandt andet den tyske nationalsocialistiske stat under Adolf Hitler.

I denne video konfronteres kommunisternes påstand om, at fascisme og nationalsocialisme arbejder for storkapitalen, og at disse ideologier repræsenterer «kapitalisme i forfald» i en tid af marxistisk revolution.

Filmen er produceret af en YouTube-bruger, som går under pseudonymet Cultured Thug og er en grundig historisk gennemgang af den økonomiske politik i blandt andet den tyske nationalsocialistiske stat under Adolf Hitler. Den 40 minutter lange film anbefales til alle som er interesseret i økonomi og historie.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Krautling says:

  Mange mennesker forveksler Fascisme og Nationalsocialisme, men sandheden er, at det er to forskellige ting. Nationalsocialisme er ikke Fascisme. Fascisme er Korporatisme (lobbyisme, hvor pengemænd/jøder har snablen i statskassen og derved har magten ad den vej) – faktisk det, vi har i dag. Man kan groft sagt sige, at Kommunisme er Fascistisk, eller vejen til Kommunisme kan i hvert fald ikke opnåes uden Fascisme.

  Fascisme er den mest fejlopfattede ideologi i verden. De fleste tror, at hvis man tager en militærstøvle på og sparker en anden i hovedet, så er man Fascist, men det har intet med Fascisme at gøre.

  Grunden til, at mange tror, at Fascisme og Nationalsocialisme er det samme, er at Hitler og Mussolini var allierede under 2. verdenskrig. Blot fordi de samarbejdede, betyder det ikke, at ideologierne er ens. Det betyder blot, at de havde en fælles fjende.

 • Torben Have says:

  Helt rigtigt det,I her skriver!

  For endnu tydeligere at præcisere forskellen på Nationalsocialisme og Fascisme bør vi være opmærksom på det faktum, at grundpillen i Nationalsocialismens verdens-og menneskebillede er det RACEBIOLOGISKE element.
  Den Fascistiske ideologi.derimod,tillægger ikke racen nogen betydning for mennesker.

  Torben, DNSB


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //