FILM: Hvide angribes i USA

RACEOPTØJERNE I USA: Hvide mennesker er nu »frit bytte« i USA, skriver norske Lykten. Advarsel mod stærke billeder!

Under de igangværende raceoptøjer i mange amerikanske byer, hvor racefremmede gør oprør, er hvide mennesker nu ifølge den norske alternative publikation Lykten »frit bytte«.

Her bliver en hvid mand jaget af en flok afrikanere. Det siges, at hans forbrydelse var at bære en kasket til støtte for landets præsident (kilde Twitter / Wojciech Pawelczyk, administrator for Jack Posobiecs Twitter-konto).

Den følgende hvide mand i Dallas, Texas, angives at være en butiksejer. Han bliver slået bevidstløs, muligvis myrdet af en flok afrikanere (Kilde: Matthew på Twitter / WhiteHovse):

En anden optagelse fra Twitter/Jetrotter. Man kan høre afrikaneren råbe Pink Ass Boy:

I Rochester, New York, hopper det, der i klippet siges at være en butiksejer ud af sin bil og skyder med rifler på butikstyve. Fotografen, der har en afrikansk-amerikansk dialekt griner, og synes at synes volden er underholdende:

I følgende klip plyndres en butik på Michigan Avenue i Chicago, som sælger sportstøj af et mærke som ofte værdsættes af afrikanere og andre racefremmede (kilde: EJ-bouie på Twitter):

Vandalisme og plyndring i Cleveland; Twitter/LibertyHangout, skriver at »de ødelægger og plyndrer enhver butik og restaurant i centrum«. Han kalder ironisk de afrikanske uromagere for »hvid magt«, en kommentar til Minnesotas guvernør Tim Walz, som påstår, at hvid magt-miljøet står bag uroen.

Steve Crowder anklager de anti-hvide massemedier, som CCN, efter deres grundige propaganda, at have givet de ikke-hvide frikort til at jage hvide mennesker.

Youtuberen Spiro Skouras mistænker, at disse optøjer er organiseret af en blanding af statslige og ikke-statslige aktører, og at urolighederne udgør den anden fase – hvor den hårde coronapolitik og nedlukning af mange stater udgør fase et – i en form for et statskup i Amerika, som også vil påvirke hele den »frie« verden.

Den tredje fase mistænker Skouras vil være indførelsen af undtagelseslove. I de senere dage har Nationalgarden indsat flere og flere soldater for at markere dens tilstedeværelse i mange amerikanske byer.

Skouras gætter på, at det amerikanske militær vil patruljere gaderne i flere byer, måske endda inden for de næste par dage.

»Folket vil byde hæren velkommen med åbne arme på dette tidspunkt«, siger han og påpeger, at justitsminister William Barr har erkendt, at optøjerne er organiserede.

Kolonner på vejen med militært udstyr er filmet af forskellige brugere, der poster dem på Twitter, men disse videoer kan endnu ikke bekræftes at være relateret til de organiserede optøjer.

Norske Lykten skriver, at filmene af de sorte bander som mishandler hvide mennesker aldrig kommer til at vises på statslige NRK eller nogle andre større nyhedsstationer i Norge, og så undrer man sig over, hvad der motiverer nordboere til at fravælge sådanne nyheder.

Relaterede artikler:
FILM: Raceoptøjerne i USA spreder sig
Obduktion bekræfter: George Floyd blev ikke kvalt ihjel


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Mange af videoerne i opslaget kan ikke ses.

 • Anonym says:

  Jeg tror ikke, at det er en del af et statskup. Jeg tror nærmere, at (((den politiske elite))) anvender (((massemedierne))) til at få de sorte til at gå amok. Derudover bruger de organisationer som antifa, som det er blevet bevist, at de består og er støttet af den øvre middelklasse og eliten, til at organisere disse sorte horde og måludpege imens medierne fremstiller det hele som “fredelige protester med nogle enkelte sorte får imellem”. Jeg tror de ønsker endnu mere antihvis lovgivning, hvilket dette kunne skabe den politiske sitiduation til.

 • Kan stadig ikke se videoerne. Har prøvet med forskellige browsere.

 • Tak for arbejdet. MSM og SoMe er cancer. Mange af de her videoer bliver sikkert også taget ned. I hvert fald på twitter.

 • Krautling says:

  Jeg glæder mig til den totale krig.

 • falken says:

  Men i det mindste kan amerikanerne glæde sig over at de hverken taler TYSK eller RUSSISK.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //