FILM: Klovneverden 2019

KULTURMARXISME: Skal man grine eller græde? En ting er i hvert fald sikkert, vi lever desværre i en absurd virkelighed som bliver stadig sygere og sygere.

Youtube-profilen Black Pigeon Speaks viser ved hjælp af nogle få udvalgte overskrifter fra hele den vestlige verden, hvor sygt og dekadent samfundet virkelig er blevet.

Er dette den fremtid du ønsker dig for dine børn og børnebørn? Bryd dine kulturmarxistiske lænker og engager dig i kampen i dag!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Vi lever i et døende samfund. Moder natur vil begrave det dysfunktionelle, moderne samfund levende. Er I klar? Som nationalsocialist er man inkarnationen af naturlovene. Sandheden og naturlovene vil altid sejre, og dermed også nationalsocialisterne og nationalsocialismen. VI VIL SEJRE!

  ᛟᛏᛋᛋ

  • Uhuvuvvuuuvvhjmsb says:

   Løgn, løgn og atter løgn… Som en klassisk nynazist!
   Men sig mig, du store nazist, hvordan vil i ekspandere fra at være 20-30 psykisk syge, nynazister, til at få magten????

   • Der er ikke noget løgn her. Vi får magten, fordi sandheden altid sejrer i sidste ende. Man kan sige det er gudsbestemt; Naturbestemt. Vores samfund står på randen af kollaps. Og enten får vi magten snart og kan vende udviklingen i tide, eller også braser det hele sammen, og vi kommer i sidste ende ud som sejrherrerne på toppen. Lige meget hvad, vinder vi i sidste ende.

   • Intet kan bekæmpe os, fordi vi er naturen. Du er klovnen, der tror, at du kan smadre skoven ved at trampe i skovbunden, men det begynder snart at regne, og så bliver din lille krop kold og stiv.

    Du kan lige så godt give op, lille ven. Du har tabt før kampen er begyndt.

    VI VIL SEJRE! INTET KAN BEKÆMPE OS!

   • Alle grinte af Nationalsocialisterne i 1920’ernes Tyskland. Så sent som ved Rigsdagsvalget i 1928 fik Nationalsocialisterne kun 2.63% af stemmerne, men sølle fem år senere fik de 92% af stemmerne. 92%.. Det er så hurtigt det går, når folket får nok af smuds, degenerativ adfærd og bedrageri – eller med andre ord; jøderi.

    Paragraf 88 (sjovt nok) om grundlovsændring bliver meget relevant i fremtiden. Det står skrevet i sten, at vi vinder. Vi kan mærke det. Universet er vores ven, da vi indordner os under dets love, hvorimod rotter som dig prøver at bekæmpe universets love.

    Vi er de evige vindere, og I er de evige tabere. Nutidens samfund er blot en blunder. Snart vågner folkesjælen igen, og så bliver det umådeligt kedeligt at være en ækel forræder, som dig.

    https://ibb.co/DQDGdDN

 • Fardaus says:

  Honk Honk mine kammerater!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //