FILM: Ultraortodokse jøder i Israel hoster på politiet og kalder dem «nazister»

ISRAEL: Ultraortodokse jøder i den israelske by Bnei Brak hoster og nyser på politiet og kalder dem for «nazister».

Hostende og nysende jøder. Skærmdump: Al Arabiya

Den israelske by Bnei Brak har en ultraortodoks jødisk befolkning, der bor ekstremt tæt på hinanden. For nylig er der begyndt at cirkulere videoer på sociale medier, der viser, at befolkningen i byen ikke vil følge statens pålagte restriktioner for at begrænse spredningen af ​​coronavirusset.

En af videoerne viser en ung dreng, omkring 11 år gammel, der kalder det israelske politi «nazister», mens han hoster med vilje. Man kan også se en voksen mand nyse på en politimand i baggrunden.

Bnei Brak har omkring 200.000 indbyggere. Medicinske eksperter mener, at omkring 38% af byens befolkning allerede kan være inficeret. Hvis denne tendens fortsætter, kunne byen tegne sig for op til 30% af alle corona-inficerede i hele landet, som har en samlet befolkning på næsten ni millioner.

Byen er i øjeblikket lukket af politiet, og man kan kun forlade området, hvis der er medicinske grunde, der tyder på, at det er nødvendigt. Tilstanden med ultraortodokse, der ikke følger myndighederne anvisninger, har skabt stor frustration for mange israelitter i resten af ​​Israel.

KILDE:
Al Arabiya


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Asbjørn Nielsen says:

    Jøder er bad optics.

  • Det er denne race, der besidder uforholdsmæssig stor magt. De er ikke gode folk folkens.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //