FILM: «Undskyld mor, jeg tog fejl omkring holocaust»

«HOLOCAUST» Datteren til en kvinde som levede i Tyskland under anden verdenskrig udfordrer «holocaust»-blufnummeret.

I filmen fra 2016 fortæller den tysk/canadiske Monika Schaefer, at hun som ung konfronterede sin mor, med hvorfor hun aldrig havde gjort noget, for at forhindre «holocaust» under anden verdenskrig. Hendes mor skulle på dette tidspunkt have svaret datteren, at «ingen kendte til holocaust». Efter at have læst op på emnet som voksen, undskylder Schaefer overfor sin mor for at have været så blind, og troet på løgnene om at hendes folk skulle have været monstre, som ønskede at udrydde andre mennesker.

Filmen som fik enorm eksponering på de sociale medier da den blev kendt, førte til at Schaefer blev smidt ud af miljøpartiet i Canada og blev stigmatiseret i lokalsamfundet. Filmen er stadig tilgængelig på Youtube, men tilgængeligheden er blevet begrænset af Youtube på grund af såkaldte hadefulde ytringer. Dette handler tydeligvis om, at knuse al form for opposition mod de som sidder på magten verden over.

Den 3. januar i år blev Schaefer arresteret under et besøg i Tyskland. Hun var i landet for at være tilskuer til den tyske advokat Sylvia Stoltzs retshøring. Sylvia Stoltz er dømt for «holocaust-fornægtelse». Det var under en pause, at Schaefer pludselig blev pågrebet, lagt i håndjern og ført ud af retssalen af tre uniformerede politimænd. Hun sidder i øjeblikket varetægtsfængslet på en sikret afdeling, og risikerer at blive tiltalt for «holocaust-fornægtelse» på grund af indholdet i filmen.

Hendes bror, Alfred Schaefer, fortæller detaljeret om situationen i et interview med Red Ice TV.

Se interviewet nedenfor:


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Man kan sende breve til hende med adr.
  Der Politishen Gefangenen
  Heldin Für Die MeinungsFreiheit
  Monika Shaefer
  JVA Stadelheim
  Schwarzenbergstr. 14
  D – 81549 München
  Germany


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //