Finsk kristendemokrat citerede Bibelen – anklaget for hadefuld tale

FINLAND: Päivi Räsänen, tidligere partileder for de finske kristendemokrater og indenrigsminister, er nu tiltalt for hadefuld tale. Årsagen er, at hun citerede Bibelens syn på homofile.

Päivi Räsänen i 2015. Foto: Soppakanuuna via Wikimedia commons (CC BY-SA 3.0).

Ifølge Fria Tider er kristendemokraten og parlamentsmedlemmet Päivi Räsänen sigtet for tre tilfælde af hadefuld tale.

Beskyldningerne siges at have været et svar på, at hun udtrykte sig »nedsættende« om homofile, herunder på sociale medier og i et program på radiokanalen Yle Puhe, hvor hun beskrev synet på homofili i Bibelen.

Ifølge anklagemyndigheden, der udsendte anklagerne, betragtes Räsänens udsagn som stødende over for homofiles menneskelige værdighed og er således ikke dækket af ytringsfrihed og religionsfrihed.

Päivi Räsänen har udtalt følgende om tiltalen:

Jeg benægter, at jeg har været skyldig i at true, ærekrænke eller fornærme nogen folkegruppe. I alle disse tilfælde handler det om Bibelens lære om ægteskab og køn.

Räsänen mener, at sagen handler om retten til at udtrykke en tro baseret på Bibelen og den traditionelle kristne lære. Hun tilføjer, at hun forsvarer homofiles menneskelige værdighed og rettigheder.

Kilde:
Fria Tider


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Er der nogle NF støtter, der kender til http://www.christogenea.org? De har også en side, der hedder Mein Kamp projektet (mk.christogenea.org), der omhandler Hitler og den beskriver hans fortælling; ‘Mein Kampf’.

    Jeg har stadig kun skimmet siderne, da de indeholder enorm meget info, men de vækker min interesse, da jeg længe har mistænkt den moderne kristendom for at være korrumperet af vores fjender, og YT kanalen ‘truthvids’ (truthvids.net) understøtter også en anden fortælling end den traditionelle/’mainstream’ vi kender, med video serien: ‘100 Proofs The Israelites Were White’..


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //