Floridas guvernør lover »hurtige og hårde konsekvenser« for voldelige BLM-tilhængere

USA: Floridas guvernør Ron DeSantis opfordrer voldelige BLM-tilhængere til at holde sig væk fra staten. Ellers vil konsekvenserne være alvorlige, lover guvernøren.

Floridas guvernør Ron DeSantis. Foto: Gage Skidmore fra Peoria, AZ, USA, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons.

Floridas guvernør Ron DeSantis opfordrer nu voldsforherligende »sort-magt«-aktivister til at holde sig væk fra delstaten – ellers vil de blive straffet hurtigt og hårdt.

DeSantis er bekymret for, at raceoptøjerne og urolighederne forårsaget af venstreekstremister, der har fundet sted i stor skala i Oregon, også vil sprede sig til Florida, og lover nu, at han som guvernør sammen med politiet vil gøre alt for at beskytte offentligheden mod optøjer, hærværk og vold.

Jeg tror, ​​at hvis man ser rundt i landet, er det der f.eks. sker i Portland, at disse mennesker starter optøjer hver nat, konstaterer han og mener yderligere, at selv når de skyldige bliver anholdt af politiet, bliver de hurtigt løsladt igen og kan fortsætte med deres optøjer.

Så snart du beskadiger nogen eller deres ejendom, når du deltager i optøjerne, er den eneste måde, vi stopper det på, ved at straffe personerne hurtigst muligt, mener han yderligere.

Han udtrykker utilfredshed over, at den politiske ledelse i store dele af USA ikke har bakket op om politistyrken, og at dette også har ført til øget kriminalitet på et niveau, »vi ikke har set i årtier«, men at han nægter at lade dette ske i Florida.

De, der er hårdest ramt af dette, er de mest sårbare i vores samfund, siger han og mener yderligere, at det er på tide, tydeligt at markere, at man ikke accepterer denne form for kriminalitet i staten.

– Hvis nogen forårsager disse problemer, hvis du prøver på at brænde noget ned eller skade nogen og især en politibetjent under en af ​​disse voldelige begivenheder, vil det få konsekvenser. De vil være hurtige og de vil være hårde, tordner han.

Florida har også meddelt, at de vil give ekstra $ 1.000 i bonusser til de »første på stedet« – det vil sige de politimænd eller redningsfolk, der først ankommer til et gerningssted eller et ulykkessted. Dette er for at vise deres taknemmelighed og som en klar indikation af, hvor vigtige de er i den nuværende sociale situation.

Kilde:
Blaze Media


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Martin says:

    Hvilken BLM optøjer ? Han må være en af de der racister


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //