FN indrømmer, at de bruger Holocaustet for at sprede multikultur og ødelægge nationalisme

SAMFUND: “Det er vigtigt at studere holocaustet, men det er endnu mere vigtigt at lære fra Holocaustet for at promovere ideerne om globalt statsborgerskab, menneskerettigheder, religiøs tolerance og multikultur for at sikre, at sådan en ondskab aldrig opstår igen.” Sådan står i et officielt diskussionspapir fra FN.

Den jødiske professor Zehavit Gross, der har skrevet diskussionspapiret

Den enstemmige vedtagelse fra De Forenede Nationers generalforsamling om Holocaust Remembrance-resolution 60/7 i 2005 og oprettelsen af et robust Holocaust-erindrings- og uddannelsesprogram viste, at De Forenede Nationers forpligtelse var til at sikre, at lektioner af Holocaust blev videreført til fremtidens generationer.

De Forenede Nationer anerkendte også sit ansvar for at fremhæve de vitale uddannelsesspørgsmål om globalt medborgerskab og menneskerettigheder, som i dag er så vigtige som nogensinde før, hvis ikke mere. Det anerkender behovet for at udvikle en ny kosmopolitisk hukommelse af Holocaust, der overskrider etniske og nationale grænser – en hukommelse, der ikke kun er forbundet med fortiden, men også til en fælles fremtid. En grumset bølge af fremmedhad, racisme og had oversvømmer verden, og lærere skal mobilisere for at modstå det.

Tikun Olam (reparere verdenen)

Fremtiden for Holocaust-erindring og uddannelse er i evnen til at være relevant for de studerende i de kommene generationer. Det er vigtigt at studere holocaustet, men det er endnu mere vigtigt at lære fra Holocaustet for at promovere ideerne om globalt statsborgerskab, menneskerettigheder, religiøs tolerance og multikultur for at sikre, at sådan en ondskab aldrig opstår igen.

Mange steder over hele verdenen er holocaustet blevet det universelle symbol på ren ondskab. Præcist som historien om masseudvandringen af Egypten i biblen og udtrykket “lad mit folk gå” er indbegrebet i bevægelsen fra slaveri til frihed, så er holocaustet nu det definerene symbol på den værste nægtelse af menneskerettigheder – en ondskab som vi har svært ved at forstå.

Vi kan transformere holocaust undervisningen fra et fortvivlelsens emne til et emne om håb. Vi kan overbringe budskabet til vores studerende om, at muligheden for at forhindre det næste Holocaust er i vores egne hænder. Vores studerende kan tage specifikke skridt for at imødegå racisme og had på et lokalt, kornet niveau, og dette vil påvirke på det universelle, internationale niveau.

På denne måde kan unge blive forandringsagenter. Tikun Olams vigtigste uddannelsesbudskab, der reparerer verden, er, at vi ikke må være ligeglade, vi må ikke være tilskuere, fordi ligegyldighed er dødbringende. Vi er nødt til at handle! Vi skal være agenter og facilitatorer imod ondskaben med forskelsbehandling, fordommer, had og vold. Alle lærere skal udstyre deres studerende med de intellektuelle og praktiske værktøjer til at håndtere komplekse historiske situationer.

Derfor bør Holocaust-uddannelse konstrueres på en sådan måde, at verden kan modvirke had – hvad enten det er baseret på race, etnisk baggrund, farve, køn eller religion.

Herfra er det gæsteskribentens egne holdninger.

Disse ideer om universelle menneskerettigheder, globalisme, religiøs tolerance og multikultur har været utrolig skadelig for hele det europæriske folk. Vi står i dag i en situation, hvor vi ikke engang kan nægte terrorister, som har kæmpet for ISIS, adgang til Danmark (læs om det her). Vi er ved at blive en minoritet i vores egne lande, men vi må ikke ændre på denne utrolige skadelige tilstand, fordi det går imod menneskerettighederne, at vi skulle sende alle disse racefremmede hjem igen.

Denne Multikultur, som denne jødiske professor indrømmer er begrundet i historien om Holocaustet, er utrolig skadelig for vores folk. Danske piger bliver bogstavligtalt voldtaget på åben gade af racefremmede, og vi må intet gøre ved det, da det vil være et brud på menneskerettighederne at stoppe masseindvandringen. Disse forbryderiske eliter, som har tilladt masseindvandringen, har blod på deres hænder. Alle de danskere og deres pårørende, som er blevet voldtaget, overfaldet, berøvet, forulempet eller dræbt af racefremmede gennem de sidste årtiere, kan med rette pege på denne elite som de skyldige.

Jøden Barbara Spectre sagde, “De (Europa) er nu på vej ind i en multikulturelt fase, og jøder vil blive kritiseret på grund af vores ledende rolle. Men uden den ledende rolle og uden den transformation, vil Europa ikke overleve.” (se klippet her).

Hele dette system vi lever under lige nu, er designet til at udslette hele det europæiske folk, og hvis vi skulle vælge at kæmpe imod, er argumentet altid det samme, “du er ligesom Hitler”, “dette vil føre til et nyt holocaust”, “dette minder mig om noget fra 1930´erne”. Men vi har ret til at leve. Vi har ret til vores egne lande, og vi nægter at stoppe kampen for vores eget folk!

KILDE:

FN

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //