FN om de ikke-vestlige problemenklaver i Sverige: »Politiets fejl«

SVERIGE: Ifølge en gruppe udsendt fra FN er racekonflikterne i det multikulturelle Sverige forårsaget af systematisk racisme fra politiets side, hvilket har ført til lav tillid blandt indvandrerne.

Skærmdump: Twitter.

I den multikulturelle højborg og indvandringsutopien Sverige er blandt andet de FN-kvotepålagte importerede ikke-vestlige problemer begyndt at skylle overbord tilbage til FN.

Tilbage i 2020 skrev Frihetskamp om den svenske politichef, Mats Löfving, der offentligt meddelte, at 40 kriminelle klaner er kommet til Sverige kun for at begå lovovertrædelser og overtage samfundet, en situation, han beskrev som meget alvorlig, og som bliver værre.

Nu har en ekspertgruppe udsendt af FN gennemført en inspektion i Sverige og besøgt hovedstaden Stockholm og byerne Malmø og Lund i regionen Skåne. Eksperternes mission var at møde både politi og beboere, der bor i de »udsatte områder« for at efterforske krænkelser af menneskerettighederne i forbindelse med bekæmpelse af kriminalitet mod mennesker med afrikansk baggrund.

Udsendingen fra FN konkluderede efter en uges kaffesamtaler, fra 31. oktober til 4. november, at »systematisk racisme« fra politiets side mod minoritetsgrupperne »måtte bekæmpes« for at »genskabe tilliden« til det svenske samfund.

Et af de største problemer, som gruppen afslørede under den multikulturelle inspektion, mener FN-gruppens leder Yvone Mokgoro, er en »manglende tillid« mellem minoritetsgrupper og det svenske politi. Og for at løse den importerede konflikt mener en anden ekspert i FN-gruppen, Tracie Keesee, at »mod til at handle« er påkrævet.

Politiet i Sverige udkom allerede i 2017 med en indrømmelse i form af en rapport om, at antallet af indvandrertætte »no-go-zoner« i landet stiger drastisk. Det er multikulturelle samfund i samfundet, hvor selv ambulancer og brandbiler ikke tør rykke ind uden eskorte af bevæbnede politiforstærkninger.

FN-gruppen, som bestod af lederen Yvonne Mokgoro fra Sydafrika, Tracie Keesee fra USA og Juan Méndez fra Argentina, konkluderer derfor, at de ikke-vestlige indvandrertætte problemområder er opstået på grund af »systematisk racisme fra politiet«, som fører derfor til »lav tillid«, ballade og kriminalitet, og ikke på grund af, hvordan de fremmede gæster opfører sig, og hvad de laver i det land, de opholder sig i.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • NON sum CORPUS says:

    LUK FN

  • Søren kam says:

    Dem er også reserveret en lygtepæl til


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //