Folkebevægelse mod det korrupte banksystem

KOMMENTAR: Den Nordiske Modstandsbevægelses leder, Simon Lindberg, kommer her med en kort analyse af indsamlingen mod banksystemet og retter en personlig tak til alle som har hjulpet til.

Danske læsere kender nødvendigvis ikke til udviklingen i sagen om Modstandsbevægelsen i Sverige og bankernes overgreb, så her kommer en kort gennemgang af situationen.

Privat ejede banker i Sverige har i høj grad involveret sig i svensk politik og journalistik ved at spærre både private konti tilhørerende Modstandsbevægelsens medlemmer og selve Modstandsbevægelsens foreningskonto pga. ideologiske skel. Nordea, SEB og Swedbank har gjort sig skyldige i at lukke både Modstandsbevægelsens svenske konto, såvel som kontoen tilhørende Nordfront Media. Samtlige banker i hele landet som tilbyder foreningskonti er medskyldige, da de af samme politiske skel nægter Den Nordiske Modstandsbevægelse, et registreret og fuldt legalt parti som stiller op til valg i år i Sverige, en konto.

I det kontantløse samfund som Sverige er ved at udvikle sig til, er det enormt svært, ja nærmest umuligt, for en større virksomhed at kunne fungere uden en bankkonto. Bankernes kriminelle metoder er derfor utvivlsomt et forsøg på at påvirke meningsdannelsen og det forestående valg. Dette er en udvikling rigtig mange mennesker burde være oprigtig bekymrede over, da magten ved dette flyttes fra folket og over til rovdyrskapitalister indenfor bankverdenen. Til forbrydere hvis interesser ligger langt fra det arbejdende folks.

Den etablerede løgnpresse, som ellers normalt er så ivrige for at rapportere om mistænkt valgfusk, at de spreder fake news gennem paranoia og indholdsløse konspirationsteorier, er helt tavse.

En indsamling blev startet i torsdags, den 10. maj, til selv samme konto som Nordea spærrede fra i dag, for at kunne finansiere et modangreb på bankvældet. Det erklærede mål med indsamlingen var at:

1. Hyre en advokat som får til opgave at undersøge hvad bankernes opgave er overfor staten og hvilke regler de skal holde sig indenfor.
2. Hvis muligt i henhold til punkt 1, indlede en civilretslig sag mod Nordea.
3. Uanset ovenstående punkter, politisk modarbejde bankstyret og det kontantløse samfund.

Resultatet af indsamlingen er overvældende, med over 400.000 SEK indsamlet fra massevis af bidragere. En kontakt med advokaten er allerede indledt, men desværre kan sådan noget tage meget lang tid. Vi garanterer dog, at vi vil arbejde så hurtigt vi kan, og så snart vi har nyt, kan man læse om det her på Nordfront.

Resultatet af indsamlingen viser tydeligt fire ting:

1. Bankfolkenes ageren vækker vrede i det nordiske folk.
2. Når et alvorligt overgreb sker, står den sande folkebevægelse sammen.
3. Den Nordiske Modstandsbevægelse har stor opbakning fra en betydelig del af folket.
4. Det er, på trods af hvad mange højlydt betvivlede, slet ikke umuligt at skabe et stærkt engagement fra folket til en radikal politisk bevægelse som vores. (Noget som lover godt for det kommende valg.)

En stor tak til alle som har doneret, uanset om det har været 100 SEK eller 100.000 SEK (som vores største bidrager under indsamlingen skænkede os). I har alle bidraget til at vi effektivt kan vise, at der findes en voksende modstand mod forbryderne som forstyrrer vores Norden. Vi vil som vi plejer, vende og dreje hver enkelt krone for at få maksimal valuta for pengene. Bankfolkene kommer til at fortryde deres overgreb. Vi udgør folkebevægelsen mod deres korrupte herredømme!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Undgå at forgælde dig! Det jødiske rentesystem financierer vores undergang. Må du absolut tage lån, skal dette afbetales hurtigst muligt.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //