Folkefjendsk organisation inviterer til Ramadanmiddag

MULTIKULTUR: Den racefremmede og tidligere politiker Özlem Sara Cekic allierer sig med kommunister og jøder i nyt tiltag for at udbrede multikulturen i Danmark.

Den racefremmede og tidligere politiker for Socialistisk Folkeparti Özlem Sara Cekic inviterer via sin multikulturelle forening Brobyggerne danskere til Ramadanmiddag i morgen.

Formålet med Ramadanmiddage er ifølge begivenhedens Facebook-side, at samle mennesker på kryds og tværs og insistere på “den demokratiske samtale”, som er egnet til at socialisere danskere ind i en tolerancementalitet overfor de racefremmede i Danmark og deres fremmede kultur. Begivenhedens arrangører søger at skabe en folkelig accept af folkeudbyttet og multikultur, idet de også informerer om, at begivenheden er for at “skabe fællesskaber på tværs af forskelligheder”.

Den folkefjendtlige begivenhed gæstes foruden af nogle af popkulturens såkaldte kunstnere også af personer som Marianne Christiansen, biskop med våde drømme om en moské i Haderslev, Mathias Tesfaye, den racefremmede Integrationsminister som vil holde en tale på vegne af regeringen, Naveed Baig, som er hospitalsimam og vil holde tale om Ramadans betydning for danske muslimer i Danmark, Poul Madsen, chefredaktør på Ekstra Bladet og tidligere medlem af Danmarks Kommunistiske Ungdom, og selvfølgelig ved en begivenhed som skal bane vejen for multikultur og Europas ruin, jøden Bent Melchior, overrabbineren, som overhoved for dansk jødedom har været kendt for at forene det jødiske engagement med en national og international indsats for flygtninge og forfulgte, og han har bl.a. forsvaret muslimers rettigheder i Danmark.

Et udsnit af nogle af de nævnte deltagere i Özlem Cekics Ramadanmiddage.

Jøder er ledende aktører i multikulturens udbredelse

Nordfront har utallige gange bragt artikler og nyheder som kobler jøder til multikulturens udbredelse i Europa og hvidt folkemord.

Klik eksempelvis her og se en kort film om Greve Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, grundlæggeren af Den Paneuropæiske-Union, som regnes for at være en ideologisk forløber til Den Europæiske Union (EU). Hans vision var en pan-europæisk union, hvis mål er at ødelægge det europæiske folk gennem skabelsen af en ny euro-asiatisk-negroid race i Europa, som med tiden skal ledes af en jødisk adelsklasse.

Eller følg ledende magtjøder når de regelmæssigt kommer med udtalelser som denne:

Den velkendte jødiske ekstremist Barbara Lerner Spectre gjorde sig bemærket i 2010, da hun i et interview til israelsk TV udtalte, at Sverige endnu ikke har lært at være multikulturel, og at Europa ikke vil overleve uden masseindvandring af racefremmede, samt at «antisemitismen» sandsynligvis vil vokse som følge af jødernes ledende rolle i masseindvandringen til Europa.

Henrik Palmgren fra Red Ice TV behandlede sidste år nyheden om det nye globale jødiske projekt, som ekstremisten Barbara Spectre er involveret i, sammen med blandt andet verdens rigeste bankmand Jacob Rothschild.

Se Red Ice TV´s Spectre-afsnit nedenfor:

Og hør magtjøden Barbera Spectre udtale sig her om jødernes ledende rolle i udbredelsen af multikultur i Europa:

 

Tag del i kampen for dit folks overlevelse her!

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Her er det virkeligt tydeligt, hvem der ønsker os udslettet.

 • Nordahl says:

  Af de personer der, er der ingen rigtige danskere.

  Kun anti – danskere. FY FOR DEN.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //