Folkeforræder hængt på Christiansborg

AKTIVISME: Autonome Nationalsocialister har hængt en folkeforræder på Christiansborg: Tiden er kommet til, at folkeforræderne på Christiansborg begynder at overveje konsekvenserne ved deres svigt og vanstyre af Danmark.

Nordfront har modtaget en email fra en gruppe som kalder sig Autonome Nationalsocialister, hvori der fandtes en beskrivelse samt billeder af gruppens aktivitet ved Christiansborg ved Folketingets åbning.

Gruppen meddeler, at de natten op til Folketingets åbning har hængt en folkeforræder på selve trappen op til Christiansborg.

I emailen står blandt andet:

Danmark ledes i dag af karrierepolitikere, hvilket de fleste er klar over. Men foruden at være karrierepolitikere, er de marionetdukker, som spiller et teaterstykke for øjnene af det folk, som de forråder.

Folket kan år efter år, og valgperiode efter valgperiode, se skiftende politiske dukker opføre et skuespil for at narre folket til at tro, at den virkelige magt skifter fra blok til blok, parti til parti – men den overordnede linje for dansk politik forbliver altid den samme.

De virkelige magthavere regerer både Danmark og folket fra et overstatlig niveau og består af globalister, bankfolk, militærfolk, mediemoguler og erhvervsfolk fra multinationale virksomheder. Folket lever under et plutokratisk styre som udgiver sig for at være et demokrati; et fåmandsvælde som kun gavner de få meget rige globalister, som en gang om året samles til hemmelige møder i Bilderberg Gruppen.

Tiden er kommet til, at folkeforræderne på Christiansborg begynder at overveje konsekvenserne ved deres svigt og vanstyre af Danmark.

Den hængte folkeforræder er symboliseret af en dukke med løkke om halsen og et skilt på brystet med skriften ‘folkeforræder’.

Gruppen Autonome Nationalsocialister henviser desuden i deres email til en dokumentar på YouTube om den omtalte Bilderberg Gruppe.

Se dokumentaren nedenfor:

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Martin D R2 says:

  God aktion af de anonyme sympatisører

 • Jacob Vullum Andersen says:

  Hatten af for de Autonome Nationalsocialister!

 • God aktion. Meget symbolsk med at folkeforræderen der har en hvid maske på, altså, folkeforræderne er for det meste ansigtsløse. “Big brother” systemet har ikke noget ansigt. De politikere vi ser styrer knapt nok noget. Dem der virkelig styrer noget er de ansigtsløse embedsmænd og bureaukrater der sidder bag det hele og trækker i trådene. Klamt, men sådan er det. Vi lever under et af verdenshistoriens mest onde system.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //