Fotoreportage fra Nordendagene 2021

NORDENDAGENE: Her kommer nogle fantastiske fotos taget af Modstandsbevægelsens fotografer, der var på stedet under weekendens begivenhed.


Børnekonkurrencer
Nordendagene er et børne-og familievenligt arrangement, og i år blev der arrangeret en konkurrence for børnene.Nordfront 2.0
Den nye version af Nordfront.se offentliggjordes live på Nordendagene.


Fangehjælpen
Fangehjælpen opfordrede til brevskrivning til fængslede kammerater og informerede dem om, hvordan det svenske fængselssystem fungerer. Der blev også indsamlet penge til bøder fra dømte aktivister gennem donationer og en auktion, hvor produkter doneret til Fånghjälpen blev solgt til den højestbydende, som ofte betalte til overpris, da de gavmilde bydere vidste, at pengene går til et godt formål.


Tale, mad, marked og musik
Lederen af ​​Den Nordiske Modstandsbevægelse, Simon Lindberg, kunne ikke deltage i arrangementet af årsager, der sandsynligvis vil dukke op i det næste afsnit af Ledarperspektiv, men en forudindspillet tale af ham blev alligevel afspillet. Fredrik Vejdeland talte også.Se også filmen om Nordendagene 2021 og læs artiklen om arrangementet HER.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //