Frankrigs indenrigsminister vil tvangsopløse gruppen Generation Identitaire

FRANKRIG: Frankrigs indenrigsminister har indledt en process for at tvangsopløse Generation Identitaire.

Den franske indenrigsminister Gerald Darmanin har meddelt, at processen med tvangsopløsning af den identitære gruppe Generation Identitaire er begyndt. Dette kommer efter at det franske etablissement blev oprørt over en aktion, som gruppen gennemførte ved landets grænser for at henlede opmærksomheden på indvandringen til landet.

Aktionen bestod af omkring 30 aktivister, som begav sig til grænsen mod Spanien for at forhindre migranter i at krydse grænsen. Regionale politikere var rasende over aktionen og sagde, at gruppen »strider mod republikkens værdier«.

Imidlertid var Etienne Guyot, en højtstående embedsmand i ​​Haute-Garonne-distriktet, mere moderat og sagde, at handlingen var symbolsk og ikke skabte forstyrrelser af den offentlige orden, men at sikkerhedspersonale måtte blive omdirigeret og dermed ikke kunne bevogte grænsen som planlagt.

Carole Delga, regionpræsident for Occitanie, sagde imidlertid, at handlingen var »ulovlig« og havde til formål at sprede såkaldt »had«. Hun meddelte, at hun havde beordret regionens øverste embedsmand at stoppe aktiviteten og opfordrede til et forbud mod bevægelsen.

Forbudsprocessen begyndte fredag ​​og skulle være afsluttet på ikke mindre end to uger. Ifølge indenrigsministeren har gruppen 10 dage til at indsende et svar.

 

»Kæmper til det sidste«

På sin hjemmeside skriver organisationen følgende om forbudsprocessen:

Fredag ​​den 12. februar meddelte politiet officielt formanden for Generation Identitaire, at regeringen har til hensigt at opløse vores organisation.

Denne skandaløse meddelelse hviler ikke på alvorlige fakta. Vi blev oprindeligt beskyldt for at lede en »privat milits«. Indenrigsministeren kritiserer vores aktion »Forsvar Europa« i Alperne, til trods for at vi er blevet frikendt, ligesom som den aktion i Pyrenæerne, der ikke forstyrrede den offentlige orden regionens øverste embedsmand.

Gerald Darmanin beskylder os også for »opildning til had«, et vagt begreb, der kun bruges til at kriminalisere oppositionen mod migrantinvasionen. Det er også noget, vi aldrig er blevet dømt for.

Vi vil selvfølgelig bruge alle lovlige midler for at underkende denne uretfærdige beslutning, der krænker vores grundlæggende rettigheder.

I kan stole på os. Vi vil ikke give op, og vi vil kæmpe til det sidste.

Vi har brug for jer nu mere end nogensinde.

Hjælp os ved at underskrive vores navnesamling og spred den så meget som i kan nu!

Da man tidligere gik ud med planerne om et forbud, kommenterede de som følger:

Tirsdag den 26. januar meddelte Gerald Darmanin, at han ville undersøge muligheden for at forbyde Generation Identitaire.

Dette efter aktionen i Pyrenæerne, hvor unge identitærer patruljerede grænsen for at hjælpe politiet med at sikre grænserne. En lovlig aktion, som vi ikke er retsforfulgt for.

Hvad handler det om?

Den 5. januar lukkede myndighederne grænsen ved Col du Portillon på grund af risikoen for »migration og terrorisme«. Generation Identitaire ville undersøge dette og så, at det ikke var sandt. Indenrigsministeren tolererer tilsyneladende ikke, at hans påståede hårdhed blev afsløret.

Mens Darmanin siger, at han vil forbyde os, skal det huskes, at kun 9 ud af 132 identificerede islamistiske moskeer er blevet lukket af hans ministerium. Da Frankrig trues af jihadisme, bør prioriteten være at bekæmpe islamisme, ikke dem, der ønsker at bekæmpe den.

Lad os fordømme regeringens politiske skuespil, der sigter mod at forbyde en lovlig forening, for at de kan skjule deres fiaskoer på alle områder.

Hjemmesiden viser et stort antal politikere og opinionsledere, der har taget stilling til et forbud, herunder Marine Le Pen og andre politikere fra National Samling, som repræsenterer franske vælgere i Europa-Parlamentet og på lokalt og regionalt niveau, såsom borgmestre. Florian Phillipot, partileder for Patrioterne, er også oplistet sammen med en lang række andre mennesker.

Selv politikere, der endnu ikke har taget stilling, opfordres læserne til at kontakte. Blandt disse er for eksempel Nicolas Dupont-Aignan, der leder et konservativt parti med fodfæste i Vendée.

VIA:
Nordfront.se


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Selv dem der ikke offentligt har en holdning til jødisk magt og indflydelse bliver forsøgt nedlukket, så ingen der ikke går ind for multikultur kan vide sig sikre

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Kampen mod zionismen foregår fra en Toyota HiLux! https://www.facebook.com/photo?fbid=121796566523501&set=a.103440791692412

 • “Generation Identitær finds it completely unacceptable that Islamists occupy our public spaces week after week, and block off Copenhagen’s largest square. That is why we turned up today to show our opposition to the growing Islamization of Europe.”

  https://identitaer.dk/2021/aktion-mod-islamister-paa-raadhuspladsen
  “Action against Islamists on the Town Hall Square”
  January 16, 2021

 • “Without remigration, we will see more of what we saw on Rådhuspladsen today. That does not have to be the case. It is up to us what future we want for our country. Send the Islamists home! Remigration now!”

  https://www.bitchute.com/video/ACnUScqu0tS8/
  AKTION MOD ISLAMISTER PÅ RÅDHUSPLADSEN
  January 18th, 2021

  Generation Identity Denmark and Nordfront Denmark working together for God and the nordic race. The God and Goddess of the nordics, Odin and Frigga, always win.

 • Dr Charlie Ward: “If you are working for God you attack Satan. As long as we all stick together to fight against evil we will win, because God always wins.”

  https://www.bitchute.com/video/MNRhQKFNN96M/
  “SHAKE UP OF OUR 3D REALITY THE ROUND TABLE WITH CHARLIE WARD”
  February 16th, 2021


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //