Fransk tidligere spionchef: »Masseindvandringen er den største trussel«

BEFOLKNINGSUDSKIFTNINGEN: En tidligere fransk ambassadør og spionchef har præciseret, at et totalstop for indvandring fra den tredje verden vil være helt nødvendigt for en mulig redning af nationen Frankrig.

Pierre Brochand, tidligere chef for den franske efterretningstjeneste DGSE (2002-2008) og fransk ambassadør i en række lande, sparer ikke på krudtet, når han nu i avisen Le Figaro udtaler sig om masseindvandringens enorme ødelæggelse i sit land.

– Jeg mener, at den type indvandring, som vi har lidt under i et halvt århundrede, er skandaløs og uden sidestykke i vores historie. Og ærligt talt kan jeg ikke forstå, hvordan fritænkende og oplyste mennesker i dag kan nedtone situationens alvor.

Brochand identificerer masseindvandringen fra den tredje verden som den mest alvorlige »trussel mod civil fred på vores territorium« og drager paralleller til forandringsprocesserne i lande som Libanon og Jugoslavien.

– Vi har ikke andet valg end at dreje 180 grader, hvis vi virkelig vil genvinde kontrollen over vores demografi. Det betyder, at vi er nødt til at sende et klart og utvetydigt budskab om, at Frankrig ikke vil være imødekommende over for indvandrere inden for en overskuelig fremtid, siger Brochand, der samtidig udtrykker sin frygt for, at »det sidste tog måske allerede er kørt«.

Han forklarer videre, at hans lange livserfaring forhindrer ham i at lukke øjnene for, hvad der meget vel kan venter Frankrig og hele vores kontinent: »en mørk fremtid, for ikke at sige en meget mørk fremtid, for vores børn og børnebørn«.

– Alle vores magthavere uden undtagelse, men også flere af vores andre landsmænd, har valgt at se den anden vej. De første af fejhed, de sidste af naivitet, ren hensynsløshed – eller af ideologiske årsager, slutter Pierre Brochand.

Kilder:
Le Figaro


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //