Franske generaler underskriver advarselsbrev om forestående racekrig

FRANKRIG: 20 højtrangerende franske generaler har underskrevet et advarselsbrev til det franske folk. Frankrig er på randen af ​​en racekrig, advarer man og opfordrer franskmændene til at handle.

Soldater patruljerer under Eiffeltårnet. Foto: Mighty.Germany (CC BY-SA 4.0).

Torsdag skrev 20 højtrangerende franske generaler og over tusind soldater under på et advarselsbrev til det franske folk. Advarselsbrevet beskriver, hvordan Frankrig er i en katastrofal situation, på randen af ​​race- og borgerkrig.

Generalerne peger på adskillige samfundsproblemer, der primært beskæftiger sig med masseindvandring og den efterfølgende multikulturalisme og islamisme. Men også regeringens såkaldte antiracisme og anarkotyranni. I stedet for at bekæmpe islamistiske terrorister, bekæmper de folkelige bevægelser som de gule veste.

Hvis situationen eskalerer yderligere i Frankrig, kan det føre til en voldelig konflikt med tusinder af dødsfald. Det er på høje tid for franskmændene at slå tilbage mod globalisterne, proklamerer de i deres radikale budskab til folket.

En af de højtstående personer, der har skrevet under på advarselsbrevet, er Christian Piquemal, tidligere general i armékorpset og kommandant for den franske fremmedlegion.

Advarselsbrevet lyder som følger:

Vi, Frankrigs soldater, kan ikke under de fremherskende omstændigheder forblive ligeglade med skæbnen i vores smukke land. Vi er i en alvorlig tid, Frankrig er i fare. En livsfare truer vores land med tilintetgørelse.

 • Tilintetgørelse gennem en bestemt »anti-racisme«, hvis hadefulde tilhængere sår frøene til en racekrig. De afskyr vores land, dets traditioner, dets kultur og ønsker at se det opløst ved at rive vores fortid og vores historie væk. Derfor angriber de vores statuer, statuerne af vores historiske storhed.
 • Tilintetgørelse på grund af islamisme og indvandrerhorderne i no-go-zonerne, der gør krav på de fleste dele af det franske territorium for at underlægge det en lov, der strider mod vores forfatning.
 • Tilintetgørelse, fordi had altid har forrang over broderskab. Som når staten har brugt oprørspolitiet som lejesoldater for at knuse franskmænd, der havde iført sig gule veste for at udtrykke deres lidelse. Dette på samme tid som regeringen ikke gør noget overfor disse maskerede individer (venstreekstremister) og dermed tillader dem at sprede kaos.

Mørke tider kommer, volden øges for hver dag der går.

Vi, nationens tjenere, har altid været klar til at ofre vore liv – vi kan ikke forblive passive tilskuere til det, der sker.

Så mine damer og herrer, vi kan ikke udsætte det længere. Vi befinder os i en alvorlig tid, det er nødvendigt med enormt arbejde, vi er klar til at støtte dem, der prioriterer bevarelsen af ​​vores nation.

På den anden side, hvis der ikke gøres noget, vil den endelige eksplosion finde sted … og det er hæren, der vil blive tvunget til at gribe ind for at forsvare nationens territorium og det franske folk.

Der er ikke tid til at vente, i morgen vil borgerkrigen være kronen på værket i dagens kaos. Og de dødsfald, som du vil være ansvarlig for (hvis du ikke handler), vil beløbe sig til tusinder.

Meget af indholdet af brevet kunne anvendes direkte på de nordiske lande, som også er blevet påvirket af masseindvandring og antihvid, multikulturel vold. Norden styres også af korrupte politikere og andre magtpersoner, der kynisk prioriterer at slå ned på »hadforbrydelser« og organiseret modstand i stedet for landets virkelige problemer.

Advarselsbrevet fra den militære ledelse i Frankrig er således også værd at overveje her i de nordiske lande.

Læs også:
Kvinde halshugget på politistation i Frankrig


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Brian N says:

  De røde har en stor del af skylden. Kæft, de har lukket mange ind. Nøjagtig som i vores land.

 • Asbjørn Nielsen says:

  De blå har en mindst lige så stor del af skylden, da de også har lukket mange ind og samtidig opslugt alt modstanden til indvandringen og drejet det over på åndssvage sidespor som frikadeller, burka og kvindeundertrykkelse.

  De røde argumentere for at lukke dem ind. De blå lukker dem ind med undskyldningen om vækst, arbejde og integration. Og så opstiller medierne det som et valg mellem disse to muligheder. Ingen af dem er gode nok.

 • Brian N says:

  Du har jo ret. Alligevel, hader jeg de røde mere. Særlig Enhedslisten og De Radikale, foragter jeg.

 • Erik fra Rytteriet. says:

  Forslag til aktivisme –

  LLR deltager til en online ramadan middag d. 11 maj.

  Hvad med at man samlet nogle folk og udførte en happening via deres zoom møde?

  https://us02web.zoom.us/…/reg…/WN_1jsGDDDvSj-O6B5ChdavHA

  https://www.facebook.com/larsloekke/posts/10159074826828788


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //